Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän taidemuseon kevään näyttelyt avautuvat avoimilla avajaisilla torstaina 9.3. klo 18–20

Jyväskylän taidemuseon kevään näyttelyt avautuvat avoimilla avajaisilla torstaina 9.3. klo 18–20

Jyväskylän taidemuseon Holvin näyttelynavajaiset ovat jatkossa avoimia, ikärajattomia tilaisuuksia. Näyttelyvuosi käynnistyy 9.3. klo 18 taidegraafikko Juho Karjalaisen avajaisilla. Samalla avataan alagallerian näyttely, jossa esillä on Ilari Hautamäen, Sami Havian ja Kim Somervuoren maalauksia.


Juho Karjalainen, Vieras, 2016. Kuva Martti Kapanen.

Jyväskylän taidemuseon avajaiset muuttuvat avoimiksi tilaisuuksiksi, joihin kaikki ovat tervetulleita. Avajaistiedot julkaistaan taidemuseossa jaossa olevassa Silmänkääntäjä -esitteessä ja sähköpostitiedotteissa. Sähköpostilistalle voi ilmoittautua museossa tai sähköpostitse osoitteeseen taidemuseo(at)jkl.fi. Lisäksi avajaisista ilmoitetaan kaupungin tapahtumakalenterissa ja paikallislehtien menovinkeissä.

Taidenäyttelyjen avajaiset elävöittävät ja monipuolistavat kaupungin iltatapahtumatarjontaa. Asiakaspalautteissa säännöllisenä toiveena on ollut museon aukiolo ilta-aikoina.

Avajaisissa yleisöllä on mahdollisuus tavata taiteilijoita ja näyttelyiden tekijöitä. Avajaiset ovat alkoholiton ja ikärajaton tilaisuus ilman pukukoodia.

Avajaisohjelmaan panostetaan, muun muassa avajaisiltana torstaina 9.3. klo 18.15-18.45 esiintyy kitaraduo Joonas Widenius & Petri Kumela torstaina. Huippukitaristien ohjelmisto perustuu kaikkien rakastamaan perinteiseen espanjalaiseen kitaramusiikkiin klassisella otteella ja uudenlaisilla sovituksilla.

Avajaiset kevätkaudella

Avajaiset to 9.3. klo 18–20
10.3.–21.5. Juho Karjalainen
http://www.jyvaskyla.fi/taidemuseo/nayttelyt/2017/juhokarjalainen

Avajaiset to 9.3. klo 18–20
10.3.–21.5. Ilari Hautamäki, Sami Havia, Kim Somervuori (alagalleria)
http://www.jyvaskyla.fi/taidemuseo/nayttelyt/hautamaki_havia_somervuori

Avajaiset to 8.6. klo 18–20
9.6.–8.10. Sata vuotta, tuhat tulkintaa
Helene Schjerfbeck, Pekka Halonen, Fanny Churberg, Akseli Gallen-Kallela, Wäinö Aaltonen, Gösta Diehl, Antti Favén, Eero Järnefelt, Tapio Wirkkala, Rut Bryk, Hannu Väisänen, Reima Nevalainen jne.
http://www.jyvaskyla.fi/taidemuseo/nayttelyt/2017/satavuottatuhattulkintaa

Lisätietoja:
Leena Lokka, Jyväskylän taidemuseo, puh. 050 542 0527, leena.lokka(at)jkl.fi (Lomalla 27.–28.2.)

24.2.2017Leena Lokka

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje