Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Waltti-vuoroja saatiin lisää Jyväskylä-Muurame-Korpilahti –seutuliikennereitille

Waltti-vuoroja saatiin lisää Jyväskylä-Muurame-Korpilahti –seutuliikennereitille

Matkustusmahdollisuudet Waltti-matkakortilla lisääntyvät maaliskuun alusta lähtien Korpilahden ja Jyväskylän välillä, kun Jyväskylän kaupungin ja Jyväskylän Liikenne Oy:n väliaikainen sopimus Waltti-lippujen hyväksymisestä astuu voimaan. Sopimus koskee matkustamista Jyväskylän, Muuramen ja Korpilahden välillä niissä seutuliikennevuoroissa, joita Jyväskylän Liikenne Oy ajaa.

Keski-Suomen ELY-keskus kilpailuttaa parhaillaan Jyväskylän ja Jämsän välistä seutuliikennettä ja yhteysvälin uusi liikennöitsijä selviää kevään kuluessa. Riippumatta siitä, kuka liikennettä 5.6.2017 käynnistyvällä uudella sopimuskaudella hoitaa, Waltti-matkakortti kelpaa silti Jyväskylän, Muuramen ja Korpilahden välisissä seutuliikennevuoroissa myös jatkossa.

Jämsään saakka Waltti-matkakortilla ei kuitenkaan voi matkustaa. Waltti-kortti ei myöskään ole käypäinen maksuväline kauko- ja pikavuoroliikenteessä.

Jyväskylä-Muurame-Korpilahti -yhteysvälin 4.6.2017 saakka voimassa olevat aikataulutiedot löytyvät Jyväskylän Liikenne Oy:n kaukoliikenteen aikataulujulkaisusta (s. 10-14), jota pdf-muotoisena voi selata osoitteessa http://www.koivistonauto.fi/wp-content/uploads/2016/07/JLkaukoaikasyksy16.pdf.


Lisätiedot: palvelupäällikkö Kari Ström, p. 014 266 5139, kari.strom[at]jkl.fi

1.3.2017Kristiina Pentikäinen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje