Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Teatteritiistaissa paljon toivottu taiteilijatapaaminen

Teatteritiistaissa taiteilijatapaaminen - valokeilassa Kauas pilvet karkaavat -esityksen näyttelijät Maija Andersson ja Jukka-Pekka Mikkonen

Jyväskylän kaupunginteatterin seuraava Teatteritiistai järjestetään 7.3. klo 19 alkaen. Tuolloin vuorossa on taitelijatapaaminen, jossa teatterikuraattori Antti Niskanen haastattelee Kauas pilvet karkaavat -esityksen pääroolit tulkitsevia Maija Anderssonia ja Jukka-Pekka Mikkosta.

Aki Kaurismäen elokuvaan perustuva näytelmä Kauas pilvet karkaavat sai ensi-iltansa 21.1. Jyväskylän kaupunginteatterin suurella näyttämöllä. Paljon kiitelty esitys katsoo epätäydellistä maailmaa rakastavasti ja lempeästi tulevaisuudenuskon kautta. – Inhimillisen lämmön korostaminen on tässä ajassa tärkeää, näyttelijä Jukka-Pekka Mikkonen toteaa.

Illan aikana valotetaan näyttelijäntyötä mm. esityssisältöjen, työryhmätyöskentelyn ja visuaalisuuden kautta. Tilaisuus järjestetään teatterin ylälämpiössä ja se on kaikille avoin. Vapaa pääsy.

Lisätietoja
teatterikuraattori Antti Niskanen, (014) 266 1925, 050 413 8027 (lomalla 27.2.–5.3.)

1.3.2017Sirkka Helke

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje