Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Biomekaanista poppia soittava Unzyme esiintyy musiikkiklinikassa ja keikalla Jyväskylän Veturitalleilla

Biomekaanista poppia soittava Unzyme esiintyy musiikkiklinikassa ja keikalla Jyväskylän Veturitalleilla

Biomekaanista poppia soittava Unzyme esiintyy perjantaina 10.3. Jyväskylän Veturitallien Kiskoklubilla. Unzymea lämmittelevät Tero Hetero ja Edgy + Paladomia. Klo 18 alkava tilaisuus on maksuton, päihteetön ja ikärajaton. Walkers-kahvila on avoinna klo 16 alkaen ja Veturitallien ovet sulkeutuvat klo 22.

Torstaina 9.3. klo 17 – 19 Unzyme vetää Veturitalleilla Jyväskylä Rock Academy –musiikkiklinikan, jossa yhtye perehdyttää yleisön erikoiseen keikkatekniikkaan, jossa on yhdistelty niin UV-valoja kuin DMX-tekniikkaa. Esittelyn yhteydessä bändi antaa vinkkejä, kuinka show paketoidaan, standardisoidaan, pystytetään ja puretaan mahdollisimman nopeasti.

Alun perin Jyväskylästä ponnistava Unzyme on perustettu vuonna 2009. Soundi-lehden mielestä Unzymen musiikissa kohtaavat Pet Shop Boys, The Prodigy ja Green Day.

Lisätietoja:

Seppo Pohjolainen
nuorisonohjaaja
Jyväskylän kaupungin nuorten palvelut
p. 040 777 4073
seppo.pohjolainen@jkl.fi
www.facebook.com/kiskoklubijkl/

7.3.2017Esa Linna

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje