Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän varhaiskasvatuksen asiakasraati kokoontuu 21.3.2017

Jyväskylän varhaiskasvatuksen asiakasraati kokoontuu 21.3.2017

Varhaiskasvatuksen asiakasraadin seuraava tapaaminen on tiistaina 21.3. Tapaamisen aiheena on lapsen varhaiskasvatussuunnitelma (vasu) ja erityisesti, mitä huoltajien ja lapsen osallisuus 1.8.2017 uudistuvassa vasussa tarkoittaa ja kuinka osallisuutta voidaan vahvistaa.

Varhaiskasvatuksen asiakasraati on päiväkotien, perhepäivähoidon, kerhojen ja perhepuistojen asiakkaista koottu kehittämisfoorumi, jossa keskustellaan varhaiskasvatuksen laatuun liittyvistä asioista sekä kootaan yhdessä parannusehdotuksia palvelun kehittämistyöhön.

Päiväkotien, perhepäivähoidon, kerhojen ja perhepuistojen asiakkaat voivat jättää kommentteja ja kysymyksiä asiakasraadin käsittelyyn 20.3. mennessä osoitteessa www.jyvaskyla.fi/paivahoito/asiakasraati/yhteydenotto.

Jyväskylän varhaiskasvatuksen nettisivulta löytyvät raadin aikaisempien kokousten muistiot www.jyvaskyla.fi/paivahoito/asiakasraati.

Lisätietoja:
palveluasiantuntija Tuija Pajunen, varhaiskasvatuspalvelut, p. 014 266 3318
asiakaspalvelupäällikkö Heli Arnberg, varhaiskasvatuspalvelut, p. 014 266 7746

8.3.2017Minna Hakkarainen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje