Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Nintendo Switch ja PlayStation VR kokeiltavissa PLAYHARD-pelitapahtumassa Jyväskylän Veturitalleilla

Nintendo Switch ja PlayStation VR kokeiltavissa PLAYHARD-pelitapahtumassa Jyväskylän Veturitalleilla

Jyväskylän Veturitalleilla järjestetään torstaina 16.3. 2017 klo 16 – 20 PLAYHARD-pelitapahtuma, joka on maksuton ja avoin koko perheelle. Alle 13 –vuotiaiden toivotaan saapuvan paikalle vanhempien seurassa.

Päivän ohjelmistossa on tutustumista eri pelikonsoleihin ja sekä vanhoihin että uusiin peleihin. Kokeiltavana on esimerkiksi PlayStation 4, Xbox One, Wii U ja Super Nintendo. Näiden lisäksi tapahtumassa voi kokeilla maaliskuun alussa ilmestynyttä uutta Nintendo Switch -konsolia sekä viime vuonna markkinoille saapuneita PlayStation VR -virtuaalilaseja. Pelailun lomassa osaa voi ottaa NHL 17 -turnauksen kannustajajoukkoihin.

GameONjkl on pelikasvatushanke, jonka rahoittajana toimii Opetus- ja kulttuuriministeriö. Hankkeen päätoteuttajana toimii Jyväskylän kaupungin Nuorten palvelut. Vuoden 2017 aikana nuorten on mahdollista toteuttaa Jyväskylän alueen nuorisotiloissa digitaaliseen pelaamiseen liittyviä tapahtumia, turnauksia, työpajoja ja muita koulutuksia.

Tilaisuus on päihteetön.

Miia Lyyra
Projektityöntekijä
GameONjkl-hanke
Jyväskylän kaupungin Nuorten palvelut
miia.lyyra@jkl.fi
p. 014 266 8686

10.3.2017Esa Linna

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje