Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Tasavallan presidentti on myöntänyt Jyväskylän kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Pauli Partaselle kunnallisneuvoksen arvonimen

Tasavallan presidentti on myöntänyt Jyväskylän kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Pauli Partaselle kunnallisneuvoksen arvonimen

Pauli Partanen- Koen, että minulle myönnetty arvonimi on tunnustus luottamushenkilötehtävistäni. Jaan arvonimen mielelläni kaikkien niiden henkilöiden kanssa, jotka ovat olleet kanssani eri toimielimissä näiden vuosikymmenien aikana. Kiitän Jyväskylän kaupunkia arvonimen hakemisesta, sanoo Pauli Partanen.

Kaupunginvaltuuston puheenjohtaja, kapteeni evp Pauli Partasella on ansiokas ura erilaisissa kunnallisissa luottamustehtävissä. Partanen on toiminut viimeiset kaksi kautta Jyväskylän kaupunginvaltuuston puheenjohtajana, mitä ennen hän johti Jyväskylän maalaiskunnan kunnanvaltuustoa. Kunnan- tai kaupunginvaltuutettuna hän on toiminut 24 vuoden ajan, mistä ajasta lähes 11 vuotta valtuuston puheenjohtajan tehtävässä ja 8 vuotta kunnanhallituksen 1. varapuheenjohtajana.

Jyväskylän maalaiskunnan valtuuston puheenjohtajana Pauli Partasella oli ratkaiseva rooli Jyväskylän kaupungin, maalaiskunnan ja Korpilahden yhdistymis-prosessissa.

Partasella on vuosien varrella ollut lukuisia muitakin merkittäviä luottamustehtäviä. Hän on johtanut mm. Jyväskylän koulutuskuntayhtymän hallitusta vuodesta 2009. Tässä tehtävässä Partanen on ollut keskeisesti mukana toisen asteen koulutuksen järjestämisessä ja kehittämisessä Keski-Suomessa.

Pauli Partanen nauttii luottamusta yli puoluerajojen toimien rakentavasti ja sovittelevasti, mutta aina ratkaisukeskeisesti ja määrätietoisesti.

Kunnallisneuvoksen arvonimi luovutetaan kaupunginvaltuuston kokouksessa maanantaina 20.3.2017.

Lisätietoja:
Pauli Partanen, p. 050 5924471

13.3.2017Mikael Ratschinskij

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje