Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Duo Kari Tyni ja Olli Kivistö viihdyttävät ikääntyneitä Keljossa Jyväskylän päivillä

Duo Kari Tyni ja Olli Kivistö viihdyttävät ikääntyneitä Keljossa Jyväskylän päivillä

Keljon palvelukeskuksen asiakkaat pääsevät nauttimaan elävästä musiikista Jyväskylän kaupungin 180 -vuotissyntymäpäivien kunniaksi.
Mediapersoonat Kari Tyni ja Olli Kivistö musisoivat Keljossa tiistaina 21. maaliskuuta.

Kari Tyni tunnetaan muun muassa työstään Jypin toimitusjohtajana. Olli Kivistö on pitkän linjan keskisuomalainen muusikko.

- Tulemme esiintymään Keljoon mielellämme. Musiikilla on tunnetusti suuri voima arjen ilahduttajana. Ohjelmistossa on paljon tuttuja kappaleita ja uskonkin, että saamme yleisön kanssa aikaan mukavan musiikkituokion, sanoo Kari Tyni.

Musiikilla hyvää oloa ja mielen virkeyttä ikääntyneille

Erilaiset kulttuuritapahtumat ovat jalkautuneet hienosti vanhusten hoitoon Jyväskylässä ja ne ovat osoittaneet vaikuttavuutensa myös hauraiden ja muistisairaiden asiakkaiden hyvinvoinnissa.
-Vanhusten mieliala kohenee ja samalla yksinäisyyttä torjutaan tehokkaasti. Vanhuspalveluissa järjestettävillä tapahtumilla suodaan mahdollisuus nauttia kulttuurista toimintakyvystä riippumatta, sanoo ohjaaja Helena Hjelt.

Lisätietoa: ohjaaja Helena Hjelt, vanhuspalvelut, puh. 014 266 3832, kulttuurituottaja Terho Valkonen, Taideapteekki, kulttuuripalvelut, puh. 014 266 4045

Jyväskylän päivien koko ohjelma löytyy osoitteesta: http://www.jyvaskyla.fi/paivat

14.3.2017Sanna Siniluhta

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje