Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskyläläinen kirjailija Laura Lähteenmäki saapuu Vaajakosken aluekirjaston vieraaksi 20.3.

Jyväskyläläinen kirjailija Laura Lähteenmäki saapuu Vaajakosken aluekirjaston vieraaksi 20.3.

Kirjailija Laura Lähteenmäki kertoo teoksistaan ja kirjailijan työstään Vaajakosken aluekirjastossa maanantaina 20.3. kello 18.00. Häneltä on ilmestynyt yhteensä kaksikymmentä teosta, viimeisimpänä 2016 julkaistu evakko- ja sukuromaani Korkea aika.

Lähteenmäki kirjoittaa sekä nuorille että aikuisille. Hän on myös kirjoittanut puolisonsa Ville Lähteenmäen kanssa lasten Salakari-dekkarisarjaa.

– Kirjoitan usein perhe- ja ihmissuhteista. Minua kiinnostavat sukupolvelta toiselle siirtyvät toimintatavat ja puhumattomat asiat. Lähtökohta kirjalle voi olla jokin pieni huomio tai mieltä vaivaamaan jäänyt kysymys, joka alkaa kerätä materiaalia, sivutarinoita, henkilöitä, yksityiskohtia kerroksiksi, Lähteenmäki kuvailee kirjaideoidensa syntyä.

Hän on tarttunut myös nuorten romaaneissaan rohkeasti vaikeisiinkin aiheisiin, kuten parisuhdeväkivaltaan.

Laura Lähteenmäki on saanut WSOY:n Kirjallisuussäätiön palkinnon sekä Arvid Lydecken ja Anni Polva -palkinnot. Kirjailijan työn lisäksi hän työskentelee kustannuspäällikkönä.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Lämpimästi tervetuloa!

Laura Lähteenmäen Keskiössä -haastattelu: https://tinyurl.com/jtmcgyk
Korkea aika -teoksen esittely: https://tinyurl.com/j2tgoq3

Lisätietoja:
Vaajakosken aluekirjasto (Urheilutie 36 B), p. 014 266 4144, kirjasto.vaajakoski[at]jkl.fi

15.3.2017Miia Kantola

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje