Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän kaupunkisuunnittelu valtaa Kompassin

Jyväskylän kaupunkisuunnittelu valtaa Kompassin

Ensi viikolla Jyväskylän kävelykadulla sijaitsevalle Kompassille rantautuu lasikontillinen kaupunkisuunnittelua. Keskiviikosta lauantaihin 22.-25.3.2017 kontilla on mahdollista tutustua ajankohtaisiin ja käynnissä oleviin hankkeisiin sekä jutella niistä suunnittelijoiden kanssa. Kunakin päivänä kontissa ovat esillä eri teemat.

Keskiviikko 22.3.2017 klo 10-17
Vireä kaupunkikeskusta
Mitä kaupungin keskustassa tapahtuu? Esillä Harjun stadionin suunnittelu ja Jyväskylän kaupunkikeskusta.

Torstai 23.3.2017 klo 10-17
Rantaväylästä palautepalveluun
Mitä kuuluu vuosi sitten puhuttaneelle Rantaväylän suunnittelulle? Tämän lisäksi voit tutustua kaupungin tapoihin osallistua verkossa esimerkiksi Jyväskylän palautepalvelun kautta.

Perjantai 24.3.2017 klo 10-17
Valloittavaa vihreää ja sinistä
Esillä Jyväskylän uudenlainen keskuspuisto Kehä Vihreä ja Tourujoen valuma-alueet osana hallitusohjelman kärkihanketta.

Lauantai 25.3.2017 klo 10-15
AVOin Kaupunkiympäristö
Arkkitehtuuri, viherrakenteet ja osallisuus Jyväskylän kaupunkisuunnittelussa. Uuden kaupunkisuunnittelun raadin jäsenet julkistetaan klo 14:00.


Tempaus on osa Jyväskylän Päiviä sekä AVOin Kaupunkiympäristö –ohjelmaa. Jyväskylän Päivät tarjoaa monia mahdollisuuksia tutustua oman kotikaupungin palveluihin, runsaaseen vapaa-ajan tarjontaan ja paikallisen osaamisen helmiin. Jyväskylän Päivien koko ohjelmaan on mahdollista tutustua kaupunkijuhlan verkkosivuilla. AVOin Kaupunkiympäristö -ohjelmassa luodaan kokeilujen ja kehittämistoimien kautta uusia arkkitehtuurin, viherrakenteiden ja osallisuuden yhdistäviä toimintatapoja. Tavoitteena on tehdä yhdessä asukkaiden, yritysten ja muiden toimijoiden kanssa jyväskyläläistä kaupunkia, jossa yhdistyvät vetovoimainen ja kestävä rakentaminen sekä viihtyisä ympäristö. Lue lisää AVOin Kaupunkiympäristöstä.


Lisätietoja:

- erikoissuunnittelija Sarita Humppi, p. 014 266 2479, sarita.humppi@jkl.fi

15.3.2017Ilona Hokkanen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje