Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Mediataidetta AaltoAlvarin ikkunassa Jyväskylän päivien kunniaksi 21.–25.3.

Mediataidetta AaltoAlvarin ikkunassa Jyväskylän päivien kunniaksi 21.–25.3.

Jyväskylän kaupungin 180-vuotissyntymäpäivien kunniaksi Vesiliikuntakeskus AaltoAlvarin (Pitkäkatu 2) ikkunoista yksi herää eloon tiistaista lauantaihin klo 5.45–22.00 välisenä aikana. Jyväskylän päivät -synttäriviikon jokaisena päivänä pääovien vieressä olevaan ikkunaan projisoidaan vaihtuva videoteos, jota voi ihailla matkalla altaaseen tai salille.

Teossarjan aloittaa Juha ja Vesa Vehviläisen muodostaman Pink Twins -duon Conductor, joka vie hypnoottiselle matkalle madonreiän läpi. Keskiviikkona tunnelmoidaan öisen meren aalloissa Miia Rinteen Sea-teoksessa ja torstaina sukelletaan kilpaurheilun maailmaan Jenni Toikan Circle-teoksessa, jossa ampumahiihto rinnastuu kuvataiteeseen ja kilpasuoritus taiteelliseen työskentelyyn. Syntymäpäiväviikolla on kevättä ilmassa, mutta perjantaina tunnelmoidaan jo Suomen kesää ja muita vuodenaikoja Marko Lampisuon videoteoksessa. Teossarjan päättää lauantaina Pink Twinsin hypnoottisen kaleidoskooppimainen ja alati muotoaan muuttava Miracle.

Kokonaisuus on toteutettu yhteistyössä Jyväskylän kaupungin liikunta- ja kulttuuripalveluiden ja Valon kaupungin kanssa. Teoskuratoinnin on toteuttanut AV-Arkki.

Ti 21.3. Pink Twins / Conductor
Ke 22.3. Miia Rinne / Sea
To 23.3. Jenni Toikka / Circle
Pe 24.3. Marko Lampisuo / Suomen kesä..ja muita vuodenaikoja
La 25.3. Pink Twins / Miracle

Jyväskylän päivien koko ohjelma löytyy osoitteesta www.jyvaskyla.fi/paivat

Lisätietoja:
kulttuurituottaja Maria Poikonen p. 014 266 4043, maria.poikonen@jkl.fi
palveluesimies Esa Naukkarinen p. 050 526 0484, esa.naukkarinen@jkl.fi

16.3.2017Paula Ukkonen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje