Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Ilmoittaudu Jyväskylän Walkers-kahvilan ja katupäivystys Synkkiksen vapaaehtoistoimintaan

Ilmoittaudu Jyväskylän Walkers-kahvilan ja katupäivystys Synkkiksen vapaaehtoistoimintaan

Jyväskylän kaupungin nuorten palvelut järjestävät vapaaehtoiskoulutuksen Walkers-kahvilan ja katupäivystys Synkkiksen toimintaan lauantaina 25.3.2017 klo 10–16 Veturitalleilla.

Walkers-kahvila on nuorille suunnattua matalan kynnyksen toimintaa ilman ostopakkoa. Kahvilassa nuoret voivat tavata kavereitaan ja viettää aikaansa turvallisesti. Walkers-vapaaehtoiset kohtaavat nuoria tavallisina ja turvallisina aikuisina antaen heille aikaansa jutellen, pelaillen ja Walkers-kahvilan käytännön tehtäviä hoitaen. Walkers-kahvila on avoinna Veturitalleilla (Veturitallinkatu 6) joka perjantai klo 16–22.

Katupäivystys Synkkis liikkuu ja on läsnä perjantai-iltaisin siellä, missä nuorisokin. Nuoria kohdataan tapahtumissa, kaupungilla, asuinalueilla ja nuorten kokoontumispaikoissa ympäri Jyväskylää. Synkkis-päivystäjien tehtävänä on olla läsnä, kohdata nuoria ja keskustella heidän kanssaan sekä tarvittaessa auttaa ja puuttua tilanteisiin. Synkkis päivystää perjantaisin klo 14–22.

Synkkis- ja Walkers-toiminnassa vapaaehtoiset työskentelevät yhdessä nuorisotyön ammattilaisten kanssa. Vapaaehtoisena voit olla mukana toiminnassa sen verran kuin itsellesi sopii. Vapaaehtoisille järjestetään perehdytystä ja koulutusta sekä yhteistä virkistystoimintaa.

Synkkis- ja Walkers-toiminnoista vastaa Jyväskylän kaupungin nuorten palvelut.

Lisätiedot:

Laura Väisänen
p. 050 522 6757
laura.h.vaisanen@jkl.fi

Ilmoittautumiset koulutukseen:

Seppo Pohjolainen
seppo.pohjolainen@jkl.fi
p. 040 777 4073

17.3.2017Esa Linna

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje