Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Yhteislaulut soivat kaurismäkeläisissä tunnelmissa Jyväskylän Harjulla

Yhteislaulut soivat kaurismäkeläisissä tunnelmissa Jyväskylän Harjulla

Jyväskylän kaupunginteatterin Kauas pilvet karkaavat -näytelmän näyttelijät tähdittävät maaliskuun Laulusta voimaa -yhteislaulutilaisuutta Jyväskylän Harjulla sijaitsevassa Ravintola Vesilinnassa (Ihantolantie 5) perjantaina 24.3. klo 15.

Esilaulajina toimivat näyttelijät Jouni Innilä, Saara Jokiaho, Joni Leponiemi, Henri Halkola ja Maija Andersson. He esittävät Kaurismäen veljesten elokuvista tuttuja kappaleita Lasse Hirven säestyksellä. Musiikkituokio on osa Jyväskylän päivien ohjelmaa.

Yhteislaulutilaisuudesta voi lainata myös teemaan sopivia levyjä, nuotteja, elokuvia ja kirjoja Jyväskylän kaupunginkirjaston pop up -kirjastosta. Laulamisen lomassa voi ihastella Pipa Rauhamäen tauluja, jotka ovat esillä Ravintola Vesilinnan vaihtuvassa näyttelyssä. Ravintolan tarjonnasta löytyy virvokkeita ja pikkupurtavaa.

Tilaisuuteen on vapaa ja esteetön pääsy. Järjestelyistä vastaavat Jyväskylän kaupungin kulttuuripalvelut, Jyväskylän kaupunginteatteri ja Ravintola Vesilinna.

Lisätietoja:
kulttuurituottaja Terho Valkonen, terho.valkonen@jkl.fi, p. 014 266 4045
http://www.jyvaskyla.fi/paivat

20.3.2017Paula Ukkonen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje