Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Äänestä Jyväskylän kaupunginteatterin teatteriteko -palkinnon saajaa

Jyväskylän kaupunginteatterin teatteriteko 2017 -palkinnon finalistit valittu – äänestä omaa suosikkiasi

Jyväskylän kaupunginteatterin teatteriteko -palkinnon voi saada Jyväskylän kaupunginteatterissa näytäntövuoden aikana valmistettu kokonainen produktio, yksittäinen roolisuoritus, lavastus, puvustus, musiikki, koreografia, ohjaus, tarpeisto tai muu teatteriesityksen valmistumiseen liittyvä toimenpide. Nelihenkinen Jyväskylän kaupunginteatterin teatteriteko 2017 -esiraati valitsee vuosittain finalistit, joista yleisö äänestää voittajan. Raatiin kuuluvat tänä vuonna Pirkko Ritanen, Pirjo Salmi, Tomi Tuomaala ja Satu Paloniemi.

Finalisteina vuonna 2017 ovat:

1. Kauas pilvet karkaavat -näytelmän visuaalinen ilme; Jarno Kuosa, Anna Maria Häkkinen, Tuukka Toi-janniemi ja Karmo Mende
2. Antti Niskanen; roolisuoritus Diivat-komediassa
3. Jyväskylän kaupunginteatterin vieminen maakuntaan Rikotaan rajoja -projektissa
4. Kapellimestari Lasse Hirvi ja musiikillisuuden korkea taso Ansa-musikaalissa ja Kauas pilvet karkaavat -esityksessä.
5. Minttu Minkkisen ja Suvi Taipaleen suunnittelemien ja toteuttamien kampauksien ja maskeerauksien osuus naisnäyttelijöiden muutoksessa rooleihin näytelmissä Diivat, Täti ja minä ja Papin perhe.

Voittaja valitaan yleisöäänestyksen perusteella. Voit tutustua ehdokkaisiin jä äänestää omaa suosikkiasi täällä: http://www.jyvaskyla.fi/kaupunginteatteri/teatteri/vuodenteatteriteko, tai täyttää äänestyslipukkeen teatterin ala-aulassa ja palauttaa sen lippumyymäläämme.

Äänestysaika päättyy 21. huhtikuuta. Voittaja julkistetaan perjantaina 28.4. Glamour & Glam -tapahtumassa Jyväskylän kaupunginteatterissa. Äänestäneiden kesken arvotaan Jyväskylän kaupunginteatterin teatterilippuja ja sanomalehti Keskisuomalaisen tuotepalkintoja.

Palkinto jaetaan nyt kolmannen kerran. Palkinnon ensimmäisenä jakovuonna, 2015, voittajaksi äänestettiin pukusuunnittelija Tuovi Räisänen ja viime vuonna Jekyll & Hyde -musikaalin avustajat.

lisätietoja
markkinointipäällikkö Jouni Huhtaniemi, p. 014 266 4183, 040 556 9810

27.3.2017Sirkka Helke

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje