Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän liikuntapalvelut ja Athletica johdattavat liikkujan ulkokuntoilun saloihin 3.4. ja 10.4.

Jyväskylän liikuntapalvelut ja Athletica johdattavat liikkujan ulkokuntoilun saloihin 3.4. ja 10.4.

Jyväskylän liikuntapalvelut ja kuntovalmennusyritys Athletico järjestävät yhteistyössä huhtikuussa kaksi avointa yleisötilaisuutta johdattamaan kuntalaisia ulkoliikunnan saloihin. Ensimmäinen tilaisuus on luento, joka järjestetään maanantaina 3.4. klo 18.00–19.30 Jyväskylän kaupunginkirjaston Minnansalissa. Luento on maksuton, eikä osallistuminen edellytä ennakkoilmoittautumista. Minnansaliin mahtuu 200 kuulijaa, ja paikat täytetään saapumisjärjestyksessä. Luennoitsijoina toimivat Athletican fysiikkavalmentajat ja liikuntatieteiden maisterit Tuomas Rytkönen ja Olli Koskinen. Lisäksi liikuntapalvelujen liikunnanohjaaja Elina Oinonen esittelee Jyväskylässä sijaitsevia ulkokuntoilupaikkoja.

Seuraavana maanantaina 10.4. on vuorossa kokeilukerta Tuomiojärven Street Workout -laitteilla. Demo alkaa klo 18.00 ja toimintaa ohjaavat jälleen Athletican fysiikkavalmentajat. Demon tarkoituksena on antaa käytännön opastusta ulkokuntoilulaitteilla harjoitteluun ja erilaisten liikemallien kehittelyyn. Myös demo on maksuton ja avoin kaikille liikkujille.

Lisätietoja:
Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelut
vastaava liikunnan ohjaaja Elina Oinonen p. 014 266 7736
liikuntasuunnittelija Mikko Pajunen p. 014 266 0765

31.3.2017Anna-Leena Sahindal

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje