Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Monikulttuurikeskus Glorian nuoret, Jyväskylän kaupunginteatteri ja Off/Balance yhteistyössä

Jyväskylän kaupunginteatteri ja tanssiryhmä Off/Balance yhteistyössä Monikulttuurikeskus Glorian nuorten kanssa

Jyväskylän kaupunginteatteri ja tanssiryhmä Off/Balance toteuttavat yhteistyössä Monikulttuurikeskus Glorian nuorten kanssa monitaiteellisen esityksellisen näyttelyn Omakuva – Kulta-aika 2017. Jyväskylän kaupunginteatterista yhteistyössä ovat mukana näyttelijä, yleisötyöntekijä Anna-Leena Järvi, näyttelijä Maija Andersson ja puvustuksesta vastaava Outi Kaltiokumpu sekä tanssiryhmä Off/Balancesta Terhi Kuokkanen. Näyttelyssä esillä olevat kuvat on ottanut Anna Tuulia Iivari. Omakuva – Kulta-aika 2017 on osa Rikotaan rajoja -hanketta.

Näyttely on yhdistelmä Monikulttuurikeskus Glorian nuorten kuvallisia tulkintoja Suomen kultakauden (1899-1905) taiteilijoiden teoksista sekä niiden pohjalta luoduista tarinoista. Työpajoissa syntyneet tarinat esitetään näyttelyn yhteydessä monitaiteellisin keinoin laulun, liikkeen sekä puheen avulla. Työpajoissa on käsitelty aiheita ”minkälaisena haluan tulla nähdyksi” ja ”mitkä asiat ovat minulle tärkeitä”? Jos kuva osaisi puhua, mitä se sanoisi?

Monitaiteellinen esityksellinen näyttely Omakuva – Kulta-aika 2017 on nähtävissä ti 18.4. klo 17:30 ja 18:30 Jyväskylän kaupunginteatterin pienellä näyttämöllä. Kuhunkin esitykseen voidaan ottaa 40 katsojaa. Ilmaislippuja voi noutaa Jyväskylän kaupunginteatterin lippumyymälästä ma 3.4. – la 8.4.

Lisätietoja
näyttelijä, yleisötyöntekijä Anna-Leena Järvi, p. 050 311 8060, anna-leena.jarvi@jkl.fi
teatterinjohtaja Hilkka Hyttinen, p. 050 311 8705
tiedottaja Sirkka Helke, p. 0503407293, sirkka.helke@jkl.fi

http://www.jyvaskyla.fi/kaupunginteatteri/naytelmat/vierailut/rikotaanrajoja
https://www.facebook.com/rikotaanrajoja2017/

31.3.2017Sirkka Helke

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje