Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän Korpilahden omatoimikirjasto on jälleen asiakkaiden käytettävissä

Jyväskylän Korpilahden omatoimikirjasto on jälleen asiakkaiden käytettävissä

Korpilahden lähikirjaston omatoimikirjasto on jälleen asiakkaiden käytettävissä. Asiakkaat voivat asioida kirjastossa omatoimisesti tiistaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin kello 16.00–21.00 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin kello 8.00–21.00. Sisään kirjastoon pääsee toimivalla kirjastokortilla ja pin-koodilla. Ellei asiakkaalla vielä ole pin-koodia, sen saa asioimalla missä tahansa Keski-kirjastojen toimipisteessä.

Omatoimiaikoina Korpilahden lähikirjastossa voi lainata ja palauttaa aineistoa automaatilla, noutaa varauksia, lukea lehtiä ja käyttää asiakastietokoneita. Omatoimikirjaston ikäraja on 18 vuotta. Alle 18-vuotiaat pääsevät sisään täysi-ikäisen asiakkaan seurassa.

Henkilökunta on paikalla Korpilahden lähikirjastossa maanantaisin ja torstaisin kello 13.00–19.00 ja tiistaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin kello 11.00–16.00.

Lisätietoja:
Sinikka Jokiniemi, kirjastonjohtaja, Korpilahden lähikirjasto, p. 014 266 4156, sinikka.jokiniemi[at]jkl.fi

www.jyvaskyla.fi/kirjasto/korpilahti

5.4.2017Miia Kantola

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje