Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Vielä viikko aikaa vastata Jyväskylän varhaiskasvatuksen asiakaskyselyyn

Vielä viikko aikaa vastata Jyväskylän varhaiskasvatuksen asiakaskyselyyn

Jyväskylän varhaiskasvatuksen asiakaskysely on avoinna 18.4. saakka. Kunnallisen ja yksityisen varhaiskasvatuksen asiakasperheet sekä varhaiskasvatuksen henkilöstö arvioivat päiväkotien, perhepäivähoidon ja kerhojen toimintaa viimeisen puolen vuoden ajalta.

Arvioitavana on muun muassa lasten ja henkilökunnan välisen vuorovaikutuksen sekä varhaiskasvatussuunnitelmassa sovittujen asioiden ja osallisuuden toteutuminen. Lisäksi arvioidaan, onko lapsi päässyt esittämään omia ajatuksiaan ja mielipiteitään, kuinka lapsi on viihtynyt varhaiskasvatuspaikassa, saako lapsi riittävästi liikuntaa päivän aikana sekä ovatko päivälepokäytänteet olleet sujuvia.

–Kaksi kertaa vuodessa toteutettava kysely on osa uudistuneen varhaiskasvatuslain ja varhaiskasvatussuunnitelman edellyttämää säännöllistä arviointia. Asiakaskyselyjen kautta palvelun arviointi on yksi keino päästä osallistumaan varhaiskasvatuksen suunnitteluun, sanoo palvelupäällikkö Päivi Koivisto.

Kunnallisen varhaiskasvatuksen asiakkaat ja henkilökunta ovat saaneet vastauslinkin Daisy-viestinä tai sähköpostilla. Yksityisen varhaiskasvatuksen asiakkaat saavat kyselylinkin omasta hoitopaikasta. Vastaamaan pääsee myös varhaiskasvatuksen verkkosivulta www.jyvaskyla.fi/paivahoito/ajankohtaista.

Asiakaskyselyn tulokset esitellään sivistyslautakunnalle toukokuussa ja niitä käydään läpi päiväkodeissa henkilöstön ja vanhempien kanssa.

Lisätietoja:
palvelupäällikkö Päivi Koivisto, varhaiskasvatuksen- ja perusopetuksen palveluohjaus, p. 014 266 3198
palvelukoordinaattori Sari Ruokolainen, varhaiskasvatuksen- ja perusopetuksen palveluohjaus, p. 014 266 7591

11.4.2017Antti Laukkarinen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje