Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Kulttuuriluotsit kotikaupungissamme – Tule kuuntelemaan, mitä kulttuuriluotsit tekevät ja saamaan tärpit hyviin kulttuurikohteisiin Jyväskylän kansalaisopiston yleisöluennolla ti 18.4.

Kulttuuriluotsit kotikaupungissamme – Tule kuuntelemaan, mitä kulttuuriluotsit tekevät ja saamaan tärpit hyviin kulttuurikohteisiin Jyväskylän kansalaisopiston yleisöluennolla ti 18.4.

Kulttuuriluotsit ovat luotsanneet Jyväskylässä jo kymmenen vuotta. Miten he toimivat ja mistä heidät tavoittaa? Kulttuuriluotsikoordinaattori Hannemari Laitinen kertoo kulttuuriluotseista ja antaa vinkkejä kulttuurikohteisiin kotikaupungissamme Jyväskylän kansalaisopiston yleisöluennolla tiistaina 18.4. kello 18.00.

Kulttuuriluotsit ovat Jyväskylän kaupungin kouluttamia vapaaehtoisia kulttuuritarjontaan perehtyneitä vertaisohjaajia, jonka kuka tahansa voi pyytää seuraksi eri kulttuurikohteisiin. Luotsit toimivat kanssakulkijoina museoissa, taidenäyttelyssä, teatterissa, musiikkiesityksissä tai muualla lähiympäristössä. Myös eri taidelajeihin erikoistuneet tanssi- ja elokuvaluotsit ovat käytettävissä.

– Kulttuuriluotsitoiminta on tarkoitettu aivan kaikille, myös ikäihmisille ja erityistä tukea tarvitseville. Usein tarvitaan innostajaa tai mukaan lähtijää. Käynti näyttelyssä yhdessä ihmetellen tai konsertissa kaverin kanssa voi olla tuplasti antoisampaa, vinkkaa Hannemari Laitinen.

Kulttuuriluotsit kotikaupungissamme
Tiistaina 18.4. kello 18.00–19.30
Jyväskylän kansalaisopisto / pieni luentosali, Vapaudenkatu 39–41

Lisätietoja:
Hannemari Laitinen, kulttuuriluotsikoordinaattori, Jyväskylän kaupunki, p. 050 338 1114, hannemari.laitinen(at)jkl.fi
Eila Tiainen, puheenjohtaja, Jyväskylä-Seura ry., p. 050 512 0353, eila.tiainenet[at]gmail.com

www.facebook.com/JKLkansalaisopisto/
www.jyvaskyla.fi/kansalaisopisto

13.4.2017Miia Kantola

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje