Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän seudun matkailutarjonta esittäytyy Kotimaan matkailumessuilla 21.-23.4.

Jyväskylän seudun matkailutarjonta esittäytyy Kotimaan matkailumessuilla 21.-23.4.

Visit Jyväskylä osallistuu tulevana viikonloppuna 21.-23.4. Tampereen Messuja Urheilukeskuksessa järjestettäville Kotimaan matkailumessuille. Jyväskylän seudun yhteisosastolla (E602) ovat mukana Visit Jyväskylän lisäksi Päijänne-Risteilyt Hilden, Jyväskylän kaupunginteatteri, Neste Ralli /AKK Sports, Rhea Shiplines, Kylpylähotelli Peurunka sekä Lomakeskus Revontuli. Perjantain aamupäivä on varattu ammattilaisasiakkaille, muuten messut on suunnattu suurelle yleisölle.

Visit Jyväskylän osastolta messuvieraat saavat matkaansa ajankohtaisia lomavinkkejä ja messutarjouksia. Kävijöille tarjotaan tietoa muun muassa Jyväskylän seudun tulevasta tapahtumakesästä, lapsiperheiden kärkikohteista sekä mielenkiintoisista käyntikohteista ja ohjelmista ryhmille. Osastolla vierailevat pääsevät myös haastamaan itsensä rallisimulaattorin puikoissa, testaamaan golftaitojaan puttausmatolla ja osallistumaan arvontaan. Lauantaina ja sunnuntaina lapsiperheitä ilahduttavat Peurungan Hilarius Hiiri ja Neste Rallin Wheely.

Kotimaan matkailumessut ovat osa isompaa Supermessut-tapahtumakokonaisuutta, johon kuuluu lisäksi Puutarha-, OutdoorErä- ja Keräilymessut sekä Design- ja käsityötori.
Messut ovat avoinna yleisölle pe 21.4. klo 12-18 (ammattilaisaika klo 10-12), la 22.4. klo 9-17 ja su 23.4. klo 10-17.

Lisätietoja:
markkinointipäällikkö Susanne Sarvilinna, Visit Jyväskylä, p. 0400 885 786, etunimi.sukunimi@jkl.fi

19.4.2017Kirsti Lehtola

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje