Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Kevään viimeisessä Low Budget -pajassa valmistaudutaan jo kesään 4.5. klo 16–19

Kevään viimeisessä Low Budget -pajassa valmistaudutaan jo kesään 4.5. klo 16–19

Viileistä säistä huolimatta kesä on jo nurkan takana. Tule ja varmista oma kesäpukeutumisesi torstaina 4.5. klo 16–19 Suomen käsityön museolla.

Kevään viimeisessä Low Budget -pajassa värjätään kesäpaitoja solmutekniikalla. Ota mukaan oma vanha puuvillainen toppi tai t-paita ja anna sille uusi, värikkäämpi elämä. Solmutekniikan käyttö värjäämisessä takaa paitaasi uniikin ja elävän värin. On tärkeää, että värjättävä paita on luonnonkuituinen, käytettävä väri ei tartu keinokuituisiin vaatteisiin.

Tervetuloa värjäämään iloa kesääsi!

Pajaan osallistujia pyydetään tulemaan paikalle viimeistään klo 17, koska paidan pitää imeä väriä itseensä tunnin ajan. Luppoaikana voit tutustua kontaktivärjäämiseen tai tutustua museon näyttelyihin. Pajassa voi ahertaa klo 19 saakka. Työpajaan osallistuminen ei vaadi ennakkoilmoittautumista. Työpajan hinta käytetyistä paidasta riippuen 3-5 euroa.

Lisätietoja: Raija Manninen, p. 040 502 2887, raija.manninen@jkl.fi

21.4.2017Sari K. Koskinen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje