Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Tule tapaamaan Jyväskylän uusia nuoria valtuutettuja 25.4. Veturitalleille

Tule tapaamaan Jyväskylän uusia nuoria valtuutettuja 25.4. Veturitalleille

Jyväskylän kaupungin nuorten palvelut on kutsunut kaikki kevään kuntavaaleissa Jyväskylän kaupunginvaltuustoon valitut alle 30-vuotiaat valtuutetut yhteiseen tapaamiseen tiistaina 25.4. klo 16 Veturitalleille.

–Nuorten palvelut kohdistuvat nuorisolain mukaisesti alle 29-vuotiaille nuorille. Haluamme tällä tilaisuudella tarjota jyväskyläläisille nuorille mahdollisuuden tavata 1.6.2017 aloittavan Jyväskylän valtuuston uusia päättäjiä ja tsempata näitä vaaleissa hienosti menestyneitä nuoria valtuutettuja uudessa tehtävässään, kertoo tilaisuutta järjestävä osallisuuskasvatuksen koordinaattori Tanja Räty.

Ohjelmassa on vapaamuotoista keskustelua ja tutustumista. Uusien nuorten valtuutettujen tapaaminen on Veturitallien avoin tilaisuus, jonne ovat tervetulleita kaikki nuorten vaikutus- ja osallistumismahdollisuuksista kiinnostuneet. Tilaisuuteen osallistujien on mahdollisuus nauttia kahvila Kiskon tuotteista keskustelun lomassa.

Lisätietoja:
palvelupäällikkö Katariina Soanjärvi, nuorten palvelut, p. 014 266 3691
osallisuuskasvatuksen koordinaattori Tanja Räty, nuorten palvelut, p. 014 266 4241

24.4.2017Minna Hakkarainen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje