Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Lasten kesäajan hoidon tarve ilmoitettava 5.5. mennessä

Lasten kesäajan hoidon tarve ilmoitettava 5.5. mennessä

Jyväskylän varhaiskasvatuspalvelujen kesäloma on ajalla 5.6.–4.8. Tuolloin varhaiskasvatuspalvelua järjestetään vain tarpeen mukaisesti. Perheiden tulee ilmoittaa 5.5. mennessä, tarvitseeko lapsi hoitoa kesän aikana. Perheet ovat saaneet koteihin kyselyn ja tarkemmat ohjeet hoidon tarpeesta ilmoittamisesta.

Kesän aikana avoinna on päiväkoteja eri puolilla Jyväskylää. Tieto päivystävistä päiväkodeista ja aukioloajoista löytyy osoitteesta www.jyvaskyla.fi/paivahoito/toimintavuosi. Kesäaikaan Mansikkapuiston ja Yrttisuon perhepuistot ovat avoinna ajalla 5.-22.6. ja Mäki-Matin perhepuisto on auki koko kesän. Iltahoito on keskitetty Tapiolan, Kultaniityn ja Liinalammin päiväkotiin. Yö- ja viikonloppuhoitoa annetaan Tapiolan päiväkodissa. Tiedon kesäajan hoitopaikasta saa lapsen omasta päiväkodista.

Koulujen ja varhaiskasvatuksen loma-aikoina suositellaan lomaa niille lapsille, joilla ei ole vanhempien työstä tai opiskelusta johtuen varhaiskasvatuksen tarvetta. Varhaiskasvatuksen asiakasmaksuihin myönnetään hyvitystä, kun poissaolosta on ilmoitettu määräaikaan mennessä. Maksuhyvitystä myönnetään ennalta ilmoitetuista kokonaisista poissaolopäivistä, jotka vähentävät kuukausittaista tuntimäärää. Maksuhyvitykseen oikeuttavia päiviä ovat vain arkipäivät.

Lisätietoja:
palvelujohtaja Hannamaija Väkiparta, varhaiskasvatus, p. 014 266 3109
asiakasmaksusihteerit, p. 014 266 3095, 014 266 3096, 014 266 1698
päiväkodinjohtajat

24.4.2017Minna Hakkarainen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje