Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Hyvänmielenosoitus 28.4. toivottaa hyvää mieltä Jyväskylän Korpilahdella jo neljättä vuotta peräkkäin

Hyvänmielenosoitus 28.4. toivottaa hyvää mieltä Jyväskylän Korpilahdella jo neljättä vuotta peräkkäin

Hyvänmielenosoitus perjantaina 28.4. on Korpilahden oma vapputapahtuma. Tapahtuma tuo vapputunnelmaa Korpilahden asukkaille ja edistää yhteisöllisyyttä ja paikallisten toiminta- ja päiväkeskusten näkyvyyttä kaupungissa.

– Hyvänmielenosoitus on vuoden kohokohta toimintakeskuksen asiakkaille. Tapahtumassa jaetaan hyvää mieltä ja otetaan kevät koko kylän voimin vastaan yhdessä Suomen juhlavuoden teeman hengessä, toteaa Korpilahden toimintakeskuksen ohjaaja Ulla Kutvonen.

Hyvänmielenosoitus järjestetään tänä vuonna jo neljättä kertaa ja se alkaa kulkueella, joka lähtee Korpilahden päiväkeskuksen pihasta klo 11.45 kohti Korpilahden Satamaa, jossa tapahtuma jatkuu ohjelmallisella osuudella klo 14 saakka. Ohjelmassa on luvassa kaupunginjohtaja Timo Koiviston puhe, Korpilahden teatterin esitys, yhtenäiskoulun esityksiä ja ILO-bändi. Lisäksi tapahtuma-alueella voi osallistua yhteisötaideteoksen ”Hyvänmielenpuun” tekemiseen sekä buffetin puolella voi nauttia pieneen hintaan letuista ja kahvista tai suolaisemmasta vaihtoehdosta, makkarasta.

– Ilman näin yhteisöllistä kylähenkeä, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, tapahtuma ei olisi mahdollinen, kertoo tapahtuman tuottaja Suvi Myllynen, joka on iloisesti yllättynyt korpilahtelaisten yritysten halusta tukea paikallista tapahtumaa. Hieno esimerkki yhteistyöstä on paikallisen kampaamon toteuttamat kampaukset ja muuramelaisen kauneusalan yrityksen tekemät meikit kuudelle Korpilahden toimintakeskuksen asiakkaalle tapahtumaan.

Tänä vuonna Hyvänmielenosoituksen Satamassa tapahtuva osuus livestreamataan Korpilahden päiväkeskukseen, jotta päiväkeskuksen asiakkaat, jotka eivät pääse paikanpäälle, voivat nähdä ja kokea tapahtuman.

Tapahtuman järjestelyistä vastaa Jyväskylän kaupungin vammaispalvelut ja vanhuspalvelut - Korpilahden toimintakeskus ja Korpilahden päiväkeskus. Tapahtuman tuottajina toimivat Humanistisen ammattikorkeakoulun opiskelijat, jotka suorittavat opintojaan tuottamalla Hyvänmielenosoitus -tapahtuman. Tapahtumaa ovat tukeneet useat Korpilahden yritykset, järjestöt ja muut yhteistyökumppanit.


Lisätietoja:
JP Tuononen, Tapahtuman sisältö/Tapahtuman aikainen viestintä (Tuottaja) – Humakin opiskelija
Suvi Myllynen , Tapahtuman turvallisuus ja palvelut/yhteistyökumppanuudet (Tuottaja), Humakin opiskelija
Ulla Kutvonen puh. 040 741 6111, Korpilahden toimintakeskuksen ohjaaja
Kaisa Toivanen puh. 014 266 3795, Korpilahden Päiväkeskuksen päiväkeskusohjaaja

24.4.2017Tuija Ijäs

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje