Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Lähde matkalle taiteen maailmaan! Haku Jyväskylän kansalaisopiston lasten ja nuorten taiteen perusopetukseen on käynnissä päättyen 15.5.

Lähde matkalle taiteen maailmaan! Haku Jyväskylän kansalaisopiston lasten ja nuorten taiteen perusopetukseen on käynnissä päättyen 15.5.

Taiteen perusopetus tarjoaa alle 18-vuotiaille lapsille ja nuorille taiteen perusopetusta viidellä eri taiteenalalla: arkkitehtuuri, kuvataide, musiikki, sanataide ja teatteritaide. Haku taiteen perusopetukseen päättyy maanantaina 15.5. ja opinnot alkavat elokuussa. Opetuspisteitä on eri puolilla Jyväskylää taiteenalasta riippuen.

Taideharrastus antaa lapsille ja nuorille elämyksiä ja eväitä elämää varten. Monipuoliset vaihtoehdot sekä eri ikäryhmille suunnatut taitotasot mahdollistavat pitkäkestoisen ja tavoitteellisen opiskelun. Opinnot voi aloittaa missä tahansa ikävaiheessa. Taiteiden perusopetus on tarkoitettu alle 18-vuotiaille lapsille ja nuorille ja tapahtuu pääsääntöisesti ryhmissä. Ryhmäopetuksessa korostuu hyvä yhteishenki ja luomisen ilo. Poikkeuksen ryhmäopetukseen muodostaa musiikki, jossa tarjolla on myös yksilötunteja. Siten soittajalle pystytään takaamaan riittävä yksilöllinen huomio.

Ilmoittautumisen jälkeen uusi oppilas voi käydä kerran tutustumassa opetukseen ennen kuin tekee lopullisen päätöksen harrastuksen aloittamisesta.

Ilmoittautuminen taiteen perusopetukseen päättyy maanantaina 15.5.
Ilmoittaudu opetukseen netissä https://opistopalvelut.fi/jyvaskyla/ tai soittamalla p. 014 266 4079.

Lisätietoja taiteen perusopetuksesta: www.jyvaskyla.fi/kansalaisopisto/lapsetjanuoret

Lisätietoja:
Pirjo Linna, opistosihteeri, Jyväskylän kansalaisopisto, p. 014 266 4079
Mervi Kinnunen, opistosihteeri, Jyväskylän kansalaisopisto, p. 014 266 4050

25.4.2017Paula Ukkonen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje