Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Kesäkausi käynnistyy Jyväskylän Könkkölän avointen ovien -tapahtumassa 3.5.

Kesäkausi käynnistyy Jyväskylän Könkkölän avointen ovien -tapahtumalla

Jyväskylän Könkkölän kesäkausi käynnistetään jo perinteeksi muodostuneella avointen ovien tapahtumalla keskiviikkona 3.5. klo 12 alkaen. Tuolloin kaikki Könkkölän toiminnasta ja ympäristöstä kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan. Monipuolista ohjelmaa on tarjolla klo 15 saakka. Tapahtuma on maksuton.

Avointen ovien tapahtumassa on tarjolla muun muassa eläin- ja luontopainoitteisia toimintapisteitä, jotka avaavat aisteja kesää kohden. Paikalla on myös erilaisia eläinystäviä, kuten hevosia, koiria sekä pupuja, jotka ovat tavattavissa ja rapsuteltavissa kelin salliessa. Luvassa on myös livemusiikkia Matalan Kynnyksen bändin tarjoilemana.

Könkkölän kahvilasta on mahdollisuus ostaa kahvia, teetä sekä kevyttä purtavaa pikkurahalla. Varaathan mukaasi käteistä rahaa. Tapahtumaa ovat suunnitelleet Könkkölän Green Care työpajatoiminnan nuoret yhteistyössä Ruskan Riemujen, Halibernien ja K-Market Kypärämäen kanssa.

Könkkölän kesän tapahtumakalenterissa ohjelmaa koko kesälle

Avointen ovien-tapahtumaa käynnistää Könkkölän kesän tapahtumakalenterin. Alkukesälle on luvassa muun muassa koiraleiri ja järvenrantajoogaa. Yksittäisten tapahtumien ohella Kunnallistekniikan museo aukeaa kesäkuussa ja on avoinna tiistaisin sekä torstaisin. Könkkölän kotieläinpiha avautuu heinäkuussa ja on auki viitenä päivänä viikossa.

Lisätietoja
projektityöntekijä Kaisa Peuha, Jyväskylän kaupungin työllisyyspalvelut, Könkkölän tila, puh. 014 266 3211
Avointen ovien -tapahtumasta: https://www.facebook.com/events/290921028009746
Könkkölän tilan tapahtumakalenteri: https://www.facebook.com/konkkolajkl/

26.4.2017Minna Hakkarainen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje