Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » LiikuntaVeturi – liikkumisen riemua 9-12-vuotiaille Jyväskyläläisille

LiikuntaVeturi – liikkumisen riemua 9-12-vuotiaille Jyväskyläläisille

Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelujen uuden lasten liikuntatuotteen LiikuntaVeturin toiminta alkaa kesäkuussa. Toiminta on suunnattu 9-12-vuotiaille ja alkaa kesällä ulkoliikuntaryhmillä. Toiminta-aika kesällä on 5.6–29.6.

Eri puolilla kaupunkia järjestettävää toimintaa on Palokassa, Vaajakoskella, Tikkakoskella, Keltinmäessa, Keljonkankaalla, Korpilahdella, Säynätsalossa, Huhtasuolla ja Kuokkalassa.
- Ryhmissä pelaillaan, leikitään ja höntsäillään hyvällä fiiliksellä. Sisältöä toteutetaan myös lapsien toiveiden mukaisesti. Päälle säänmukainen varustus. Osallistuminen ei vaadi muuta kuin hitusen uteliaisuuutta, kertoo liikunnanohjaaja Reeta Jääskeläinen Jyväskylän kaupungin liikuntapalveluista.

LiikuntaVeturin toiminta on maksutonta. Toiminta on erityisesti suunnattu lapsille, joilla ei ole vielä omaa liikuntaharrastusta. Ohjaajina toimivat kaupungin liikunnanohjaajat, joiden mukana on kaikki tarvittavat välineet. Jokaiseen ryhmään mahtuu 20 lasta.

Ilmoittautuminen kesän ryhmiin alkaa 2.5. netissä: http://www.jyvaskyla.fi/liikunta/ohjattu_liikunta/lapset_ja_perheet

LiikuntaVeturin toimintaa tullaan järjestämään myös syksyllä.

Lisätietoja:
Liikunnanohjaaja Reeta Jääskeläinen p. 014 266 7530, reeta.jaaskelainen[at]jkl.fi

28.4.2017Anna-Leena Sahindal

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje