Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Mimmit-kesänavauskonsertti 10.5. Jyväskylän Lounaispuistossa pulppuaa iloa ja ystävyyttä

Mimmit-kesänavauskonsertti 10.5. Jyväskylän Lounaispuistossa pulppuaa iloa ja ystävyyttä

Keskiviikkona 10.5. klo 17.30 herätellään Lounaispuisto (Seminaarinkatu 34) alkavaan kesään koko perheen voimin tanssien ja laulaen. Perinteisen kesänavaustapahtuman laulavan lavan valtaa tänä vuonna riemastuttava ja televisiostakin tuttu Mimmit-lastenyhtye. Kahden sisaruksen, Pauliina Lerchen ja Hannamari Luukkasen muodostama Mimmit viettää tänä vuonna 10-vuotissyntymäpäiviä ja Ystävyys-juhlakonsertti pulppuaa laulua, tanssia ja tarinoita. Mimmien lavaenergia saa kuulijat taatusti hyvälle tuulelle ja auringon paistamaan.

Kesätunnelmaan voi virittäytyä jo ennen konserttia klo 16.30–17.30 TaidePiiLO-yhdistyksen Taideteltalla, jossa jokainen voi taiteilla tyylillään oman palasensa Unelmien kesä -taideteokseen. Lounaispuistoon kannattaa suunnata siis hyvissä ajoin ja joko jalan, pyörällä tai julkisilla kulkuvälineillä, sillä puiston läheisyydessä on rajallisesti pysäköintitilaa.

Kesänavauksen järjestävät yhteistyössä Jyväskylän kaupungin kulttuuri- ja perusopetuspalvelut. Konsertista pääsevät nauttimaan jo aiemmin päivällä perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoiminnassa mukana olevat lapset.

Lisätietoja:
kulttuurituottaja Maria Poikonen, puh. 014 266 4043, maria.poikonen(at)jkl.fi
Jälkkärin ja koulun kerhotoiminnan koordinaattori Tella Vuolle-Oranen, p. 014 266 4036, tella.vuolle-oranen(at)jkl.fi

4.5.2017Paula Ukkonen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje