Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän Huhtasuon lähikirjastossa vietetään Unelmien liikuntapäivää keskiviikkona 10.5.

Jyväskylän Huhtasuon lähikirjastossa vietetään Unelmien liikuntapäivää keskiviikkona 10.5.

Huhtasuon lähikirjastossa (Nevakatu 1) vietetään kansallista Unelmien liikuntapäivää keskiviikkona 10.5. Päivän aikana voi terävöittää niin sauvakävelytekniikkaansa kuin kokeilla kahvakuulaharjoitteluakin. Toimintasessioiden väliajoilla saa vinkkejä muun muassa askelmittareiden ja frisbeegolfien sekä muiden Huhtasuon lähikirjastosta lainattavien urheiluvälineiden käyttämisen. Unelmien liikuntapäivään on vapaa pääsy.

Unelmien liikuntapäivä on valtakunnallisesti toteutettu liikunnan popup-päivä, jolloin yksittäiset ihmiset ja eri toimijat järjestävät satoja liikuntatapahtumia. Huhtasuon kirjastossa oleva liikuntapäivä järjestetään yhteistyössä Jyväskylän liikuntapalveluiden kanssa.

Unelmien liikuntapäivän ohjelma 10.5.

kello 11.30–12.30 Sauvakävelytekniikka ja kevyt lenkki lähimaastossa (kohderyhmänä iäkkäät ja työikäiset)
klo 13.15–14.00 Vinkkejä kahvakuulaharjoitteluun kotona
klo 14.30–15.30 Valokuvasuunnistus lapsille, suunnistukseen osallistuneiden kesken arvotaan liikunnallisia palkintoja

Huhtasuon lähikirjastossa on monipuolinen valikoima eri liikuntavälineitä, joten samalla reissulla voit lainata kirjastokortilla liikuntavälineitä mukaasi.

Lisätietoja:
Anni Salonen, vastaavaa kirjastonhoitaja, Huhtasuon lähikirjasto, p. 014 266 4133, kirjasto.huhtasuo[at]jkl.fi

www.jyvaskyla.fi/kirjasto
www.facebook.com/jyvaskylankaupunginkirjasto/

8.5.2017Miia Kantola

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje