Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän liikuntapaikoilla kesätoimintaa 15.5. alkaen

Jyväskylän liikuntapaikoilla kesätoimintaa 15.5. alkaen

Jyväskylän liikuntapalvelut järjestää kesällä toimintaa uimahalleissa ja ulkoliikuntapaikoilla. Ryhmiä järjestetään 15.5.–21.6.2017. Uimahalleilla on tuttuun tapaan tarjolla vesiliikuntaa vesijumpan muodossa sekä Wellamossa myös kuntopiiriä iäkkäille ja Vatsa-pakara-jumppaa. AaltoAlvarin Seniorikuntosalilla on mahdollisuus arkisin vapaaharjoitteluun.

Ulkoliikunnan tarjonnasta löytyy kuntopiirejä, asahia ja kahvakuulatunteja. Ulkoliikuntaryhmiä järjestetään seuraavilla toimipaikoilla: Keljonkankaan lähiliikuntapaikka, Tikkakosken lähiliikuntapaikka, Huhtasuon senioripuisto, Kangaslammen toimintapuisto, Korpilahden koulukeskus, Säynätsalon urheilukenttä. Huhtasuolla järjestettävälle kahvakuulatunnille ei tarvitse tuoda omaa kuulaa.

Ulkoliikunta ryhmät ovat maksuttomia ja avoimia kaikille. Halutessasi oman kuulan voi toki ottaa mukaan. Ryhmiin ei ole ennakkoilmoittautumista ja ne ovat avoimia kaikille ikään ja kuntoon katsomatta.

Uimahallien ja ohjattujen ulkoliikuntaryhmien tarkemmat ryhmätiedot ja tarkat aikataulut löytyvät ohjatun liikunnan etusivulta osoitteesta http://www.jyvaskyla.fi/liikunta/ohjattu_liikunta

Lisätietoja:
vastaava liikunnanohjaaja Elina Oinonen p. 014 266 7736, elina.oinonen[at]jkl.fi
liikuntapalveluesimies Kirsi Pelo-Arkko p. 014 266 4265, kirsi.pelo-arkko[at]jkl.fi

12.5.2017Anna-Leena Sahindal

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje