Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Teeleidille löytyi tilat Jyväskylässä Kramsunkadulta

Teeleidille löytyi tilat Jyväskylässä Kramsunkadulta

Jyväskylän kaupunki on järjestänyt väliaikaiset tilat Teeleidille 1.7.2017 alkaen Kramsunkatu 1:stä. Kiinteistö on Jyväskylän kaupungin omistama kaupungin edustustila ja entinen kaupunginjohtajan asuinhuoneisto.

Jyväskylän kaupunki ja Teeleidi ovat tehneet vuokrasopimuksen Kramsunkadun tilasta siihen saakka kunnes pysyvämpi tilaratkaisu löytyy, mutta enintään kahdeksi vuodeksi. Kramsunkatu 1:ssä sijaitsevassa, vuonna 1904 valmistuneessa Karpion talossa on ollut 1990-luvun lopulta sekä kaupunginjohtajien virka-asunto että kaupungin edustustilat.

Teeleidin toiminta alkaa uudessa tilassa 1.7., kun nykyinen vuokrasopimus Lutakossa päättyy. Kaupunki käyttää jatkossakin Kramsunkadun tiloja omiin edustustilaisuuksiinsa yhdessä yrittäjän kanssa sopien. Älylän alueella on tekeillä asemakaavan muutos ja kaupunki arvioi Kramsunkatu 1 mahdollista omistusjärjestelyä asemakaavan muutoksen jälkeen.

- Kiitän Jyväskylän kaupunkia sekä myös meidän asiakkaita saamastamme uskomattoman laajasta ja tuloksekkaasta tuesta teehuoneen tulevaisuudelle. Arkkitehtien Lars Sonckin ja Wiwi Lönninin vaikutuksista muotonsa saanut talokaunotar Älylän upeassa ja rauhoittavassa miljöössä tarjoaa parhaat mahdolliset puitteet teekulttuurin, taiteen, matkailun ja paikallishistorian vaalimiselle, kommentoi Teeleidin yrittäjä Anne Savela.

- Teeleidistä on tullut jyväskyläläisille rakas paikka, joten sen jatkuvuus on tärkeää turvata. Olemme iloisia, että pystyimme tarjoamaan joustavasti väliaikaisen tilan Kramsunkadulta, kommentoi hankejohtaja Anne Sandelin. Jatkossa yhtenä vaihtoehtona on Teeleidin sijoittuminen Kankaalle. Pysyvämmän tilaratkaisun etsintä Teeleidille käynnistyy samalla.

Lisätiedot:
Anne Savela, yrittäjä, Teeleidi, p. 044 5555 900, anne[at]teeleidi.fi
Anne Sandelin, elinkeino- ja työllisyysyksikön johtaja, Jyväskylän kaupunki p. 014 266 5051, anne.sandelin[at]jkl.fi

12.5.2017Mikael Ratschinskij

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje