Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän terveyspalvelujen kyselyllä kerätään kuntalaisten kokemuksia

Jyväskylän terveyspalvelujen kyselyllä kerätään kuntalaisten kokemuksia

Jyväskylän kaupungin terveyskeskuspalveluissa on ollut käynnissä valinnanvapauskokeilu helmikuusta alkaen. Kokeiluun liittyen asiakkailta kysytään syitä terveyspalvelujen palveluntuottajan vaihtoon. Moni kuitenkin pysyy kunnallisen terveysaseman asiakkaana vaihtomahdollisuudesta huolimatta. Terveyspalveluissa pyritään nyt selvittämään laajemmin kaupungin asukkaiden mielipiteitä asuinalueiden terveyspalveluista.

– Haluamme panostaa hyviksi koettuihin palveluihin ja kehittää toimintaamme. Kysely kartoittaa palvelujen nykyistä käyttöä sekä asukkaiden odotuksia palveluja kohtaan tulevaisuudessa, kertoo avosairaanhoidon palvelupäällikkö Anu Mutka.

Kyselyyn voi vastata sekä verkkosivuilla että paperilomakkeella 22. toukokuuta saakka. Paperilomakkeita on saatavilla kaupungin terveysasemilla ja neuvoloissa sekä Hannikaisenkadun sosiaaliasemalla tästä päivästä alkaen. Verkkosivuilla kyselylinkki on muun muassa kaikkien terveysasemien sivuilla. Kyselyn suora linkki*

Terveyspalveluilla tarkoitetaan kyselyssä perusterveydenhuollon palveluja, kuten terveysasemapalveluja, suun terveydenhuoltoa, neuvolatoimintaa, koulu- ja opiskelijaterveydenhuoltoa, työterveyshuoltoa, fysioterapiapalveluja ja laboratoriopalveluja.

Lisätietoja:
Anu Mutka, avosairaanhoidon palvelupäällikkö, p. 014 266 3210, etunimi.sukunimi(at)jkl.fi
Riitta Pylvänen, Jyväskylän valinnanvapauskokeilun projektipäällikkö, p. 014 266 1630, etunimi.sukunimi(at)jkl.fi

12.5.2017Elina Gråsten

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje