Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Kuokkalan, Vaajakosken ja Huhtasuon lääkäri- ja hoitajavastaanotot suljettu iltapäivän 17.5.

Kuokkalan, Vaajakosken ja Huhtasuon lääkäri- ja hoitajavastaanotot suljettu iltapäivän 17.5.

Jyväskylän kaupungin terveysasemien lääkäri- ja hoitajavastaanotot Kuokkalassa, Vaajakoskella ja Huhtasuolle suljetaan keskiviikkona 17. toukokuuta poikkeuksellisesti jo klo 11.00. Ajanvarausnumerot palvelevat normaalisti, mutta puhelut ohjautuvat iltapäivän aikana kaupungin muille terveysasemille. Asiakkaita pyydetään ottamaan yhteyttä kiireettömissä asioissa vasta seuraavana päivänä. Kiireellisille potilaille varataan hoidon tarpeen arvioinnin mukaisesti päivystysaika Keskustan, Kyllön tai Palokan terveysasemalle.

Muut Kuokkalan, Vaajakosken ja Huhtasuon terveysasemien palvelut, kuten hammashoitolat, fysioterapia, erityisvastaanotot ja neuvolat toimivat normaalisti päivän aikana.

Poikkeukselliset aukioloajat johtuvat terveysasemien henkilökunnan koulutuspäivästä, jossa valmistaudutaan sosiaali- ja terveyspalvelujen uudistukseen muun muassa hoitoonpääsyä ja palvelujen järjestämistä kehittämällä.

Lisätietoja: Anu Mutka, avosairaanhoidon palvelupäällikkö, p. 014 266 3210, etunimi.sukunimi(at)jkl.fi

15.5.2017Elina Gråsten

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje