Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Hae nyt Jyväskylä Sinfonian vastaavaksi tuottajaksi!

Hae nyt Jyväskylä Sinfonian vastaavaksi tuottajaksi!


Jyväskylä Sinfonia etsii riveihinsä uutta vakituista vastaavaa tuottajaa. Vastaavan tuottajan työnkuvaan kuuluu muun muassa konserttien, kiertueiden ja levytysten suunnittelu ja toteutus sekä tuotantojen myyntiin, markkinointiin ja ulkopuolisen rahoituksen hankintaan osallistuminen sisältäen sponsorihankintaa, ryhmämyyntiä ja hankerahoitusten hakua. Tehtäviin kuuluu myös monipuolisen yleisö- ja musiikkikasvatustoiminnan suunnittelu, valmistelu ja toteutus sekä sosiaalisen median sisällöntuotanto tekstein, kuvin ja videoin.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto sekä suomen ja englannin kielen sujuva suullinen ja kirjallinen taito. Lisäksi edellytetään vahvaa tuottajan ammattitaitoa sekä kokemusta tapahtumatuotannosta, aktiivista ja nykyaikaista otetta myyntiin ja markkinointiin sekä sosiaalisen median kanavien monipuolista hallintaa. Bonuksena tehtävässä ovat mahtavat työkaverit ja lujaa menestyvä orkesteri!

Hakuaika on käynnissä keskiviikkoon 24.5. klo 14 asti.

Lue lisää ja hae paikkaa täältä!

Lisätiedot:
intendentti Emma Anttila
p. 014 266 4169
emma.anttila [at] jkl.fi

viestintä- ja markkinointipäällikkö Jenni Hakola
p. 014 266 4167
jenni.hakola [at] jkl.fi

Jyväskylä Sinfonia

16.5.2017Jenni Hakola

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje