Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Hiphop tulee kirjastoon – Lauantaijamien loppuhuipennusjamit Jyväskylän pääkirjastossa lauantaina 20.5.

Hiphop tulee kirjastoon – Lauantaijamien loppuhuipennusjamit Jyväskylän pääkirjastossa lauantaina 20.5.

Jyväskylän pääkirjastossa (Vapaudenkatu 39–41) saa aimo annoksen hiphop-kulttuuria tulevana lauantaina 20.5., kun tarjolla on niin tanssia, työpajaa, dj-musiikkia kuin livekeikkaakin. Hiphop-kirjasto on itseoikeutetusti paikalla Lauantaijameissa.

Kello 12.00 lähtien DJ:t R2ISDJ2 ja Soul Valpio soittavat musiikkia aina kello 15.00:een saakka. Janne Juhani Julman sketsauspaja on paikalla koko päivän. Graffiti & sketsaus -työpajassa tutustutaan erilaisiin tekniikoihin ja raapaistaan pintaa graffitien historiasta. Työpajan ohjaaja Janne Juhani Julma aka Jay Kowski on 90-luvun lopusta saakka seurannut ja harjoittanut enemmän tai vähemmän hiphopin jokaista elementtiä.

Kello 15.00 Matala Profiili vetää yleisölle livekeikan. Matala Profiili on viiden nuoren miehen dynaaminen rap-yhtye Jyväskylästä. Toukokuussa julkaistavalta debyytti-albumilta löytyy laaja skaala biisejä eri vuosikymmenten inspiroimana; aina 70-luvun soul-sampleista 2000-luvun soundiin ja kaikkea tätä sekoitellen. Yhtyeeseen kuuluu Oodeetee, Rata-aaro, Heebo, Will-Jam ja R2ISDJ2.

Lauantaijamien viimeinen jamittelukerta on myös osa Yläkaupungin Yö -tapahtumaa, joten hae Yöhön vauhtia jo päivällä! Lauantaijamit järjestää Jyväskylän kaupunginkirjasto, Jyväskylän kaupungin nuorten palvelut sekä TUFF!-kulttuuriyhdistys.

Katso lisätietoja: http://suomifinland100.fi/project/lauantaijamit/

Lisätietoja:
Arttu Rintakumpu, p. 050 443 4590 tai Kulttuuriyhdistys TUFF! tuff[at]tufftuff.fi
Aapo Ruuttunen, informaatikko, Jyväskylän kaupunginkirjasto – Keski-Suomen maakuntakirjasto, p. 014 266 4146, aapo.ruuttunen[at]jkl.fi

www.facebook.com/jyvaskylankaupunginkirjasto
www.jyvaskyla.fi/kirjasto

17.5.2017Miia Kantola

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje