Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylä-lehti 3/2017 ilmestyy tänään 17.5. – mukana tiivis paketti kesän tapahtumista

Jyväskylä-lehti 3/2017 ilmestyy tänään 17.5. – mukana tiivis paketti kesän tapahtumista

Jyväskylän kaupungin tiedotuslehti numero 3/2017 ilmestyy tänään keskiviikkona. Lehdessä on 8-sivuinen tapahtumakaupunkiliite, jossa kerrotaan Jyväskylän kesäajan tapahtumista.

Muita lehden juttuaiheita ovat muun muassa kaupungin talouden tasapainottuminen, uudet jätehuoltomääräykset, hulevesimaksun käyttöönotto sekä lasten ja nuorten palvelut kesällä. Lehdestä löytyvät myös tiedot kesän aukioloajoista sosiaali- ja terveyspalveluissa.

Jyväskylä-lehti on luettavissa verkossa osoitteessa http://www.jyvaskyla.fi/tiedotus/lehti.

Jyväskylä-lehti jaetaan ilmaisjakeluna koteihin Jyväskylän kaupungin alueella tänään keskiviikkona ja kaupungin reuna-alueilla postin mukana huomenna torstaina. Lehteä on saatavilla myös useista jakelupisteistä. Lehti jaetaan myös niihin postiluukkuihin ja -laatikoihin, joissa on Ei mainoksia -kyltti. Jakelua koskeviin kysymyksiin vastaa Jyväskylän Jakelut Oy, www.jyvaskylanjakelut.fi/jakelupalaute, p. 045 230 3015.

Palautetta lehdestä voi lähettää lehden toimituksen osoitteeseen tiedotuslehti@jkl.fi.

Lehden ilmestymis- ja aineistoaikataulut löytyvät osoitteesta http://www.jyvaskyla.fi/viestinta/lehdet.

17.5.2017Jari Salomaa

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje