Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylä Rock Academyyn kuuluva poprock-yhtye Ajatusmyrsky julkaisee ensimmäisen singlensä torstaina 18.5. 2017

Jyväskylä Rock Academyyn kuuluva poprock-yhtye Ajatusmyrsky julkaisee ensimmäisen singlensä torstaina 18.5. 2017.

Muulla ei niin väliä –singlen torstaina 18.5. julkaiseva Ajatusmyrsky on jyväskyläläinen poprock-yhtye, joka korostaa musiikissaan tunnelmia ja tulkintaa. Ajatusmyrskyn omaperäinen musiikillinen sekoitus koostuu singer-songwriter-tyylistä, progesta ja indierockista. Ajatusmyrskyyn kuuluvat: Angela Alvarez (kitara ja laulu), Aaron Bondfolk (basso ja laulu), Hilla Villanen (koskettimet, laulu) ja Miska Paananen (rummut, laulu).

Muulla ei niin väliä –single on äänitetty ja miksattu Electric Fox –studiolla Teemu Laukkasen toimesta. Laukkanen on myös tuottanut singlen. Masteroinnista on vastannut Svante Forsbäck (Chartmakers). Single julkaistaan Jyväskylän Veturitallien levymerkin, Roundhouse Musicin kautta.

Muulla ei niin väliä -single julkaistaan tärkeimmissä digitaalisissa musiikkikaupoissa ja suoratoistopalveluissa (muun muassa Spotify, iTunes ja Google Play). Samana päivänä YouTubessa on nähtävillä kappaleen musiikkivideo, jonka on ohjannut Matias Korhonen. Kuvauksesta ja editoinnista vastaa Aleksi Murtojärvi.

Yhtye juhlistaa debyyttisinglensä julkaisua keikalla ravintola Popparissa torstaina 25.5. 2017.

Jyväskylä Rock Academy

Nuorten yhtyeiden ja artistien ammattimaista ja kattavaa opastusta sekä valmennusta tarjoava Jyväskylä Rock Academy – toiminta alkoi syksyllä 2014. Suomen huippumuusikot ja musiikkialan ammattilaiset opastavat Veturitallien musiikkiin erikoistuneiden nuorisonohjaajien kanssa Jyväskylä Rock Academyn artisteja. Jyväskylä Rock Academyn toimintamalli on sovellettu Turku Rock Academyn pohjalta, josta vastaa Turun nuorisopalvelut.

Lisätiedot:

Seppo Pohjolainen
nuorisonohjaaja
p. 040 777 4073

Esa Linna
nuorisonohjaaja
p. 040 556 8726

18.5.2017Esa Linna

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje