Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » School's Out –tapahtuma Jyväskylän Veturitalleilla lauantaina 3.6. klo 16 – 22

School's Out –tapahtuma Jyväskylän Veturitalleilla lauantaina 3.6. klo 16 – 22

Koulujen loppumisen kunniaksi Jyväskylän Veturitalleilla järjestetään School’s Out –tapahtuma lauantaina 3.6. klo 16 – 22. Tämän vuoden School’s Outia vietetään suomirapin sekä swahilinkielisen afrobeatin ja R’n’B:n tunnelmissa. Luvassa on myös UV-maalauspajaa kuvataiteilija Riikka Partasen johdolla sekä graffitimaalausta Janne Juhani Julman kanssa.

Justin & dj Söde esittävät positiivisen ja energisen liveshow:n kuumilla R’n’B-rytmeillä. Justin Shaka laulaa swahiliksi unelmien tavoittelusta ja hauskanpidon tärkeydestä.

Paikallista rapskeneä edustamaa Joosu J, joka vaikuttaa myös Korstoraatiossa. Joosu J. panostaa tällä hetkellä soolouraansa ja miehen viimeisin albumi 1993 julkaistiin viime vuoden lopulla. Ruubenin kanssa työstetty omakustannelevy HelmetHillaPenska näki päivänvalon puolestaan vuonna 2013.

Illan pääesiintyjä Aivovuoto on Itä-Helsingistä kotoisin oleva rapyhtye, joka on julkaissut kolme kiiteltyä ja arvostettua levyä – Aivovuoto, Vihaa Karkkia sekä Khidin kanssa tehdyn splitlevyn Se Tuli Televisiosta / Sushi Drive-by. Tuleva neljäs albumi Dötöx sivuaa hyvinvointiteemaa. Levy tulee näkemään päivänvalon vielä kevään 2017 aikana.

Aivovuoto koostuu tuottajaveljeksistä Visa ja Mio (K.V.N & LOBO, SMC Lähiörotat) sekä räppäri Matista, joka tunnetaan myös Jodarokina (Kemmuru, Freerap, Meiän Musiikki -levy-yhtiö). Yhtye tunnetaan erikoisista videoista, jotka laajentavat kappaleiden maailmaa. Aivovuoto on tehnyt videoita myös muille nimellä Aivotuotos.

School’s Outin järjestävät yhteistyössä Jyväskylän kaupungin nuorten palvelut ja Kulttuuriyhdistys TUFF!
Tapahtuma on ikärajaton, maksuton ja päihteetön.

Lisätiedot:
Johanna Hurme
tuotantokoordinaattori
050 361 2052

Laura Väisänen
nuorisonohjaaja
014 266 4239

22.5.2017Esa Linna

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje