Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Huhtasuon palvelutalo juhlistaa yksivuotista taivaltaan Jyväskylässä - Toukokuun viimeisellä viikolla juhlaohjelmaa

Huhtasuon palvelutalo juhlistaa yksivuotista taivaltaan Jyväskylässä - Toukokuun viimeisellä viikolla juhlaohjelmaa

Huhtasuon tehostetun palveluasumisen yksikkö viettää yksivuotisjuhlaa kesäkuun alussa. Asumisyksikkö avattiin Huhtasuolle viime vuoden kesäkuussa.
Tehostettu palveluasuminen tarjoaa paljon apua arjessaan tarvitseville ikääntyneille ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa.

Huhtasuolla tyytyväisiä asukkaita ja henkilökuntaa

Huhtasuon uuden palvelutalon ensimmäinen vuosi on kulunut nopeasti ja on ollut henkilöstölle työntäyteinen.
Palvelutalon asukasprofiili on vaihtunut toiminnan muututtua pitkäaikaishoidosta palveluasumiseen. Asukkaat ovat toimintakyvyltään aiempaa parempikuntoisia. Henkilökunta on ollut uuden haasteen edessä ja toimintatapoja on muutettu. Henkilöstön kesken on aloitettu työkierto talon eri osastoilla ja se on lisännyt yhteisöllisyyttä.

-Tiloihin olemme olleet oikein tyytyväisiä. Asukashuoneet ja wc-tilat ovat suuria ja apuvälineiden käyttö helppoa, kertoo palveluesimies Saila Ohmero.

Huhtasuon palvelutalo sijaitsee keskeisellä paikalla lähellä paikallisia palveluja. Ympäristö on virikkeellinen ja tarjoaa monipuoliset puitteet. Muun muassa läheinen senioripuisto kutsuu palvelutalon väkeä ulkoilemaan.

-Omaisilta on myös tullut paljon positiivista palautetta. Tiloihin, aterioihin ja hoidon laatuun on oltu tyytyväisiä. Muutos on onnistunut hyvin. Iso työ on palkittu hienoilla tiloilla ja mukavalla työyhteisöllä, Saila Ohmero arvioi.

Juhlaviikon aikana ohjelmaa joka arkipäivä

Pitkin juhlaviikkoa Huhtasuon palvelutalossa on monenlaista mukavaa ohjelmaa asukkaille ja henkilökunnalle. Maanantaina 29. toukokuuta esiintyy Kruuvaus- niminen kahden naisen lauluduo. Tiistaina vierailevat Huhtasuon ala-asteen koululaiset ja he laulavat asukkaille.
Keskiviikkona 31. toukokuuta Vanhat Arelaiset- vapaaehtoisryhmä tulee ulkoiluttamaan talon väkeä ja paistamaan makkaraa. Eero Tiainen ilahduttaa tilaisuudessa haitarimusiikilla.

Perjantaina 2.kesäkuuta muistetaan Huhtasuon palvelutalon henkilökuntaa. Huhtasuon Niittylän kaksi Thaimaasta kotoisin olevaa laitoshuoltajaa valmistavat henkilöstölle herkullisen thaimaalaisen lounaan.

Juhlaviikko huipentuu pääjuhlaan

Torstaina 1.kesäkuuta vietetään syntymäpäiväviikon pääjuhlaa. Juhlapuheen pitää yhteiskuntatieteiden tohtori Riitta Räsänen. Tilaisuudessa kohotetaan juhlamaljat ja Huhtasuon palvelutalon kuoro laulaa vanhoja tuttuja lauluja. Kuorossa laulaa Huhtasuon palvelutalon asukkaita ja henkilökuntaa. Juhlaväki pääsee nauttimaan myös yhteislaulusta ja täytekakkukahvista.

Lisätietoa: palveluesimies Arja Ahonen, Huhtasuon palvelutalo, Ahola 3-4 krs, p. 014 266 5390, palveluesimies Saila Ohmero, Huhtasuon palvelutalo, Niittylä 1-2 krs, p.014 266 3843

22.5.2017Sanna Siniluhta

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje