Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Pohdiskelevaa vaihtoehtorockia Jyväskylästä – My Fair King –yhtyeen Everything Changes on uusin Jyväskylä Rock Academy –julkaisu

Pohdiskelevaa vaihtoehtorockia Jyväskylästä – My Fair King –yhtyeen Everything Changes on uusin Jyväskylä Rock Academy –julkaisu

Jyväskyläläinen vaihtoehtorocktrio My Fair King julkaisee debyyttisinglensä Everything Changesin keskiviikkona 24.5. 2017. Yhtye juhlistaa singlen julkaisua Veturitallien Kiskoklubilla perjantaina 2.6. 2017.

My Fair King –yhtyeessä vaikuttavat Veikka Holma (laulu, kitara), Arttu Ruuskanen (basso) ja Aatu Rajalahti (rummut). Everything Changes –singlen on tuottanut, äänittänyt ja miksannut Teemu Laukkanen jyväskyläläisellä Electric Fox –studiolla. Masteroinnista on vastannut Chartmakersin Svante Forsbäck.

"Avaruusrokista ja grungesta vaikutteita saaneet kappaleet käsittelevät ihmisen sisäistä pohdintaa niin omasta itsestään, kuin koko maailman kulusta”, kuvailee yhtyeen nokkamies Veikka Holma.

Single julkaistaan Veturitallien Roundhouse Music –levymerkillä keskiviikkona tärkeimmissä digitaalisissa musiikkikaupoissa ja suoratoistopalveluissa (muun muassa Spotify, iTunes ja Google Play). Samana päivänä YouTubessa on nähtävillä Jyväskylän Kankaalla kuvattu musiikkivideo, jonka kuvauksesta vastaavat Tomi Ilvespää sekä My Fair Kingin miehet itse. Videon on editoinut basisti Arttu Ruuskanen. Musiikkivideolla esiintyvät yhtyeen lisäksi tanssijat Iisa Syyrakki ja Akseli Nuora.


Jyväskylä Rock Academy

Nuorten yhtyeiden ja artistien ammattimaista ja kattavaa opastusta sekä valmennusta tarjoava Jyväskylä Rock Academy – toiminta alkoi syksyllä 2014. Suomen huippumuusikot ja musiikkialan ammattilaiset opastavat Veturitallien musiikkiin erikoistuneiden nuorisonohjaajien kanssa Jyväskylä Rock Academyn artisteja. Jyväskylä Rock Academyn toimintamalli on sovellettu Turku Rock Academyn pohjalta, josta vastaa Turun nuorisopalvelut.

Lisätiedot:

Seppo Pohjolainen
nuorisonohjaaja
p. 040 777 4073

Esa Linna
nuorisonohjaaja
p. 040 556 8726

24.5.2017Esa Linna

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje