Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Seniorikuorojen laulujuhlaa vietetään Jyväskylän Lounaispuistossa 8. kesäkuuta

Seniorikuorojen laulujuhlaa vietetään Jyväskylän Lounaispuistossa 8. kesäkuuta

Jyväskylän kaupungin vanhuspalvelut järjestää yhteistyössä vanhusneuvoston ja kulttuuripalvelujen kanssa perinteisen kesäisen laulujuhlan jyväskyläläisille seniorikuoroille. Laulajaiset vietetään Lounaspuistossa torstaina 8. kesäkuuta kello 18.00. Laulajaisissa esiintyy kahdeksan kokoonpanoa. Tapahtuman juontaa Juha Silvennoinen.

Seniorikuorojen laulujuhlat on odotettu ja pidetty tilaisuus, jonne odotetaan taas monisatapäistä kuorolaulusta kiinnostunutta kuulijajoukkoa.

- Tänä vuonna Suomi 100 -juhlavuositeeman mukaisesti kuulemme vain kotimaisia lauluja, kertoo laulajaisten taustavoimana toimiva Jyväskylän vanhusneuvoston puheenjohtaja Raili Rissanen.

Illan aikana luvassa seniorikuorojen esityksiä ja yhteislaulua yleisön kanssa

Esiintyjäkuoroina tapahtumassa ovat Akanat, Harmaat Herrat, Iltatähdet, Kannelkuoro, Laulukuoro Kimalaiset, Pörriäiset sekä Sointukuoro. Laulujuhlan avaa ponnekkaasti Puhallinorkesteri Kajastus. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Porteilla jaetaan tilaisuuden ohjelmaa ja yhteislaulujen sanoja.

Tulijoita muistutetaan siitä, että Lounaispuiston (Seminaarinkatu 34) läheisyydessä on rajoitetusti pysäköintitilaa, joten paikalle toivotaan saapumaan jalan tai julkisilla kulkuvälineillä.

Nuoremman polven tervehdyksen laulujuhlaan tuovat jalkapallojoukkue Jypkin 2003 ikäluokan tytöt, jotka huoltajineen järjestävät tapahtuman kahvituksen. Kahvia ja leivonnaisia voi tilaisuudessa nauttia huokeaan kahden euron hintaan.

Lisätietoja: Jyväskylän vanhusneuvoston puheenjohtaja Raili Rissanen, p. 050 375 2314
vanhuspalveluiden koordinaattori Sanna Siniluhta p. 014 266 3858 tai sanna.siniluhta(at)jkl.fi

Lisätietoja Lounaispuiston kesän ohjelmasta: http://visitjyvaskyla.fi/lounaispuistonkesa

29.5.2017Sanna Siniluhta

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje