Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Toukofest tuo koululaiset ja Jyväskylän kaupungin palvelut Hippokselle

Toukofest tuo koululaiset ja Jyväskylän kaupungin palvelut Hippokselle

Toukofest tuo koululaiset ja Jyväskylän kaupungin palvelut Hippokselle, kuva: Terhi PekkarinenLapsille ja nuorille suunnatut Jyväskylän kaupungin palvelut esittäytyvät ala- ja yläkoululaisten kevättapahtumassa, Toukofestissä. Tapahtuma järjestetään periteiseen tapaan lukuvuoden päätteeksi Hipposhallissa 30.–31.5.2017. Toukofestiin osallistuu vuosittain tuhansia koululaisia ja satoja heidän opettajiaan. Tänä vuonna Toukofestissä juhlitaan Suomi100 teeman mukaisesti #Yhdessä tuoden esille Nyky-Suomea nuorten silmin.

Kaupungin yhteisosastolla ovat mukana Jyväskylän kaupunginteatteri, perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoiminta Jälkkäri, kirjastot ja kirjastoauto Martti, kouluterveydenhuolto, Lasten parlamentti, nuorisovaltuusto, Linkki, Liikkuva koulu ja Liikuntalaturi, nuorten palvelut sekä suun terveydenhoito ja terveyspalvelut. Lisäksi osastolla voi tavata JJK:n, Jypin ja Happeen pelaajia.

Osastolla vierailevat pääsevät mittamaan omia taitojaan esimerkiksi lämärikisassa, tarkkuuspotkussa, Super Nintendossa ja Speden Speleistä tutussa nopeustestissä. Omaa tietämystään voi puolestaan testata terveysaiheilla sekä osallistua päihde- ja seksuaaliterveys -tietovisaan. Lisäksi osastolla voi napata itsestään selfien joko Peter Panin kanssa tai ilman. 180-vuotiaan Jyväskylän onnellisuusseinälle voi myös käydä jättämässä terveiset, mikä juuri itselle on syy onneen Jyväskylässä.

Lisätietoja:
Toukofest 2017
markkinointiviestinnän koordinaattori Terhi Pekkarinen, p. 050 548 8691, etunimi.sukunimi@jkl.fi

30.5.2017Pekka Piippa

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje