Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän Veturitalleilla järjestetään yhdenvertaisuutta edistävät hip hop- ja draamaleirit kesä-heinäkuussa

Jyväskylän Veturitalleilla järjestetään yhdenvertaisuutta edistävät hip hop- ja draamaleirit kesä-heinäkuussa

Vihapuheen ennaltaehkäisyyn ja yhdenvertaisuuden edistämiseen pyrkivä Älä oleta –hanke järjestää kaksi kesäleiriä 13 – 20 –vuotiaille nuorille Jyväskylän Veturitalleilla.

TUFF Summer Hiphop Camp 2017 järjestetään 12.-13.6. 2017. Leirillä tutustutaan rap-lyriikan tekoon, musiikkituotantoon, DJ-työhön sekä breakdanceen. Ohjaajina Soul Valpio ja Joosu J. (rap-lyriikka), Ruuben (musiikintuotanto), R2ISDJ2 (DJ-työ), Janne ”Juhani” Julma (Graffiti) ja Elmonaattori (breakdance).

Älä Oleta! –draamaleiri järjestetään neljänä päivänä (29.6., 30.6., 3.7. ja 4.7.). Draamaleirillä harjoitellaan teatteri-ilmaisua ja rohkeutta ilmaista itseä matalan kynnyksen draamaharjoitteiden ja -menetelmien avulla. Leirillä käsitellään osallistujien ajatuksia erilaisuudesta, yhdenvertaisuudesta, kulttuurieroista ja -yhtäläisyyksistä. Ohjaajina toimivat teatteri-ilmaisun ohjaaja Maria Karppinen ja nuorisonohjaaja Anne-Mari Ojanperä.

Älä oleta –hanke

Älä oleta –hankkeessa haetaan vastauksia vihapuheen ennaltaehkäisyyn ja yhdenvertaisuuden edistämiseen nuorisotyön ja taiteen keinoin.

Hanke toteutetaan yhteistyössä Kulttuuriyhdistys Väristys ry:n, Luovan valokuvauksen keskuksen, Kulttuuriyhdistys TUFF!:n ja Suomen Nuorisoyhdistys Allianssi ry:n kanssa. Hankkeeseen on saatu rahoitus opetus- ja kulttuuriministeriöstä.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:
koordinaattori Anne-Mari Ojanperä, Jyväskylän kaupungin nuorten palvelut, Älä oleta –hanke, puh. 014 266 8896

30.5.2017Esa Linna

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje