Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Vesirokkorokotukset käynnistyvät Jyväskylässä, Hankasalmella ja Uuraisilla syyskuussa

Vesirokkorokotukset käynnistyvät Jyväskylässä, Hankasalmella ja Uuraisilla syyskuussa

Vesirokkorokotteen rokotukset käynnistyvät myös Jyväskylän yhteistoiminta-alueen terveyskeskuksen Jyten kunnissa, Jyväskylässä, Hankasalmella ja Uuraisilla syyskuussa kansallisen rokotusohjelman mukaisesti.

Vesirokkorokotetta tarjotaan maksutta niille 1,5–11-vuotaille, jotka eivät ole sairastaneet vesirokkoa tai eivät ole saaneet kahta rokotetta aiemmin. Rokotukset annetaan ensisijaisesti neuvolan ja kouluterveydenhuollon ikäkausitarkastuksien yhteydessä. Lisäksi Jyte järjestää Jyväskylässä Keskustan ja Palokan neuvoloissa keskitetyt rokotevastaanotot 4.-29.9. sekä erilliset rokotuspäivät Hankasalmella ja Uuraisilla 6.9. ja 20.9.

Vesirokkorokotusten käynnistymisestä tiedotetaan tarkemmin elokuussa. Koululaisten huoltajat saavat elokuussa vesirokkorokotuksesta Wilma-viestin, jossa kerrotaan rokotteesta tarkemmin sekä kysytään huoltajan lupa lapsen rokottamiseen.

www.jyvaskyla.fi/terveys/terveysasemat/rokotukset

Lisätietoja:
osastonhoitaja Niina Romo, p. 014 266 2220

30.5.2017Tuija Ijäs

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje