Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Vaihtoehtorockia veivaava My Fair King Jyväskylän Veturitallien Kiskoklubilla perjantaina singlenjulkaisukeikallaan

Vaihtoehtorockia veivaava My Fair King Jyväskylän Veturitallien Kiskoklubilla perjantaina singlenjulkaisukeikallaan

Jyväskylän Veturitallien Kiskoklubin lavalle nousee perjantaina 2.6. jyväskyläläisyhtye My Fair King, joka juhlistaa samalla debyyttisinglensä julkaisua.

Everything Changes –singlen on tuottanut, äänittänyt ja miksannut Teemu Laukkanen jyväskyläläisellä Electric Fox –studiolla. Masteroinnista on vastannut Chartmakersin Svante Forsbäck. Single julkaistiin 24.5. Veturitallien Roundhouse Music –levymerkillä tärkeimmissä digitaalisissa musiikkikaupoissa ja suoratoistopalveluissa (muun muassa Spotify, iTunes ja Google Play).

My Fair King –yhtyeessä vaikuttavat Veikka Holma (laulu, kitara), Arttu Ruuskanen (basso) ja Aatu Rajalahti (rummut).Tapahtuma on päihteetön, maksuton ja avoin kaikille. Ovet aukeavat klo 16 ja ilta päättyy klo 22. Huom! My Fair King soittaa jo klo 19.

Lisätietoja:

Esa Linna
nuorisonohjaaja
p. 014 266 4244

31.5.2017Esa Linna

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje