Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Viitaniemen joukkoliikennelinjat palaavat normaalireiteilleen 5.6. alkaen

Viitaniemen joukkoliikennelinjat palaavat normaalireiteilleen 5.6. alkaen

Viitaniemeen liikennöiviä Linkki-linjoja syksystä 2016 lähtien hankaloittanut alikulkutunnelin rakennustyö on valmistumassa kesäkuun alkupäivinä. Rakennustöiden ajan Sepänkadun ajoratayhteys Rajakadulta Viitaniemeen on ollut poikki molempiin ajosuuntiin. Kaikki Viitaniemeen menevä sekä sieltä saapuva liikenne on kierrätetty Viitaniementien kautta.

Maanantaista 5.6. alkaen Viitaniemen suunnan joukkoliikennereitit päästään vihdoin ajamaan normaalisti. Samana päivänä astuvat voimaan paikallisliikenteen kesäaikataulut, joten reittien palautus koskee kesäajokaudella Viitaniemeen liikennöiviä linjoja 7 ja 16. Väliaikaiset pysäkkimerkit ja pysäkit poistetaan Viitaniemen alueelta maanantain 5.6. aikana.

Matkustajien on hyvä ottaa linjojen normaalireiteille palaaminen huomioon. Oman lähtöpysäkin sijainti kannattaa tarkistaa ja sinne kannattaa saapua riittävän ajoissa. Pysäkin sijainnin ja arvioidun pysäkin ohitusajan voi tarkastaa esimerkiksi sähköisestä reittioppaasta https://reittiopas.jyvaskyla.fi. Aikatauluja voi tarkastella myös Linkin 5.6. voimaan astuvasta, vihreästä aikatauluvihkosta. Kesäaikataulut jaettiin jokaiseen talouteen Jyväskylän seudulla toukokuun viimeisen viikon lopulla 26.-27.5.


Lisätiedot:
Jyväskylän seudun joukkoliikenne, joukkoliikenneinsinööri Ari Tuovinen, p. 014 266 7593, ari.tuovinen[at]jkl.fi

1.6.2017Kristiina Pentikäinen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje