Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » 7.–9.6. Jyväskylän kävelykadun Kompassilta löytyy kaupungin keskeisin, pienin ja valoisin kirjasto – Lasikonttikirjasto!

7.–9.6. Jyväskylän kävelykadun Kompassilta löytyy kaupungin keskeisin, pienin ja valoisin kirjasto – Lasikonttikirjasto!

Jyväskylässä vietetään 7.6. lähtien valtakunnallisia kirjastopäiviä ja sen kunniaksi Jyväskylän kaupunginkirjasto ilmiintyy keskelle Jyväskylän kävelykadun sykettä! Pystytämme kävelykadun Kompassille (Asemakadun ja Kauppakadun kulmille) valoisan ja pienen lasikonttikirjaston. Avaamme kirjastomme keskiviikkona 7.6. kello 12 ja pidämme putiikkia auki iltaseitsemään saakka. Torstaina 8.6. kirjasto on auki kello 12–19 ja perjantaina 9.6. kello 10–16.

Mitä lasikonttikirjastosta voi sitten lainata? Tuomme asiakkaillemme uutuuskirjoja ja -levyjä ja toki opastamme myös e-aineistojen käytössä, jos ne eivät ole entuudestaan tuttuja. Ellet vielä omista kirjastokorttia, voit käväistä lasikonttikirjastossa vaikka lounastunnilla hakemaan itsellesi kirjastokortin. Kyllä meiltä onnistuu!

Järjestämme valoisassa, ihanassa kirjastossamme myös arvontaa tasatunnein jokaisena aukiolopäivänä. Pienenä vinkkinä sanottakoon, että kannattaa pitää kirjastokortti mukana ihan senkin vuoksi.

Lasikonttikirjaston aukioloajat
ke 7.6. klo 12–19
to 8.6. klo 12–19
pe 9.6. klo 10–16

Olet lämpimästi tervetullut lasikonttikirjastoomme lainaamaan, ihmettelemään maailmanmenoa ja kysymään kirjaston palveluista. Ellet ehdi käväistä kirjastossamme Kompassilla, voit seurata arkeamme esimerkiksi Instragramissa tunnisteella #lasikonttikirjasto. Jyväskylän kaupunginkirjaston löydät Instagramista www.instagram.com/jklkirjasto/ @jklkirjasto.

Lisätietoja:
Aapo Ruuttunen, informaatikko, Jyväskylän kaupunginkirjasto – Keski-Suomen maakuntakirjasto, aapo.ruuttunen[at]jkl.fi, p. 014 266 4146

www.jyvaskyla.fi/kirjasto
www.facebook.com/jyvaskylankaupunginkirjasto/

6.6.2017Heidi Väisänen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje