Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän vanhuspalvelujen hyvinvointikioski lomalla kesällä

Jyväskylän vanhuspalvelujen hyvinvointikioski lomalla kesällä

Jyväskylän keskustassa Jyväskeskuksessa sijaitseva Hyvinvointikioski 60 + sulkee ovensa juhannusviikolla. Kioski on suljettuna 22. kesäkuuta alkaen ja avaa ovensa jälleen 31. heinäkuuta.
Hyvinvointikioski 60+ tarjoaa ohjausta ja tukea hyvinvointiin, elämäntapojen muutokseen ja tietoa ikääntyneille suunnatuista palveluista.
Hyvinvointikioskin lomaillessa OIVA -keskuksen palveluohjaus neuvoo ja opastaa ikäihmisten palveluihin ja toimintoihin liittyvissä asioissa.

Kesäkuussa monipuolista ohjelmaa hyvinvointia tukemassa

Hyvinvointikioskille voi tulla keskustelemaan itseään askarruttavista tai kiinnostavista aiheista. Sairaanhoitajalta voi saada myös ohjausta ja neuvontaa elämän eri tilanteisiin.
Perjantaina 9. kesäkuuta kioskilla pääsee myös tapaamaan OIVA -keskuksen palveluohjaajaa sekä omaishoidon asiantuntijaa.
Tiistaina 14. kesäkuuta ja keskiviikkona 21. kesäkuuta hyvinvointikioskilla teemana on suun ja hampaiden terveys. Silloin pääsee halutessaan keskustelemaan suun hyvinvoinnista asiantuntijan kanssa.

Lisätietoa: sairaanhoitaja Maarit Engelberg, puh. 014 266 1605

6.6.2017Mikael Ratschinskij

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje