Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Tule tapaamaan etsivän nuorisotyön ohjaajia tänään Kirkkopuistoon

Tule tapaamaan etsivän nuorisotyön ohjaajia tänään Kirkkopuistoon

Jyväskylän etsivän nuorisotyön ohjaajat ovat tavattavissa torstaina 8.6. klo 13-17 Kirkkopuistossa. Nuorille suunnatussa avoimessa tapahtumassa on tarjolla mukavaa yhdessä oloa ja pientä piknik-evästä ja tarjolla myös pinssi-askartelua, kesäbingoa sekä sumo-painia. Samalla on mahdollisuus jutella etsivän nuorisotyön ohjaajien kanssa omaan elämään liittyvistä asioista tai tulevaisuuden suunnitelmista.

Etsivä nuorisotyö on tarkoitettu 15-29-vuotiaille nuorille, jotka ovat jäämässä opiskelun ja työelämän ulkopuolelle tai muuten kaipaavat apua arkeensa. Nuoria autetaan tulevaisuuden suunnittelussa ja arjenhallinnassa sekä ohjataan tarvittavien palveluiden piiriin. Etsivä nuorisotyö on nuorelle vapaaehtoista, maksutonta ja luottamuksellista ja sitä toteutetaan yhteistyössä Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelujen ja Sovatek-säätiön etsivän nuorisotyön ohjaajien kanssa.

Lisätietoja:
etsivän nuorisotyön ohjaaja Hanne Kortelainen, p. 014 266 3192

8.6.2017Minna Hakkarainen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje