Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Hyvä kaupunkilainen, kuinka vietät kesääsi Jyväskylässä?

Hyvä kaupunkilainen, kuinka vietät kesääsi Jyväskylässä?

Kuva: Tero Takalo-EskolaHaluamme kuulla mitä vapaa-aikaasi ja lomaasi Jyväskylässä kuuluu

Jyväskylä on hieno kesäkaupunki täynnä erilaisia vapaa-ajanviettomahdollisuuksia sekä lukuisia kulttuuri- ja liikuntatapahtumia. Olemmekin kiinnostuneita kuulemaan, kuinka Sinä vietät vapaa-aikaasi, lomaasi sekä mitä kaikkea kesääsi kuuluu, oli se sitten Jyväskylässä tai Jyväskylän ulkopuolella.

Tutkimme yhdessä Jyväskylän ammattikorkeakoulun Sport Business Schoolin kanssa jyväskyläläisten tottumuksia viettää kesäistä vapaa-aikaa sekä osallistumista kulttuuri- ja liikuntatapahtumiin.

Olethan mukana vastaamassa vapaa-ajan viettoa sekä kesäisiin tapahtumiin osallistumista koskevaan kyselyyn, koska Sinun mielipiteelläsi on väliä Jyväskylän kesäviihtyvyyden parantamiseksi.

Osallistu kyselyyn tästä: https://www.webropolsurveys.com/S/CF1A1045B671DAA4.par

Kyselyyn on mahdollista osallistua 20.6. saakka.

Kaikkia vastauksia käsitellään luottamuksellisesti kokonaisaineistona ja vastaajien yksityisyydensuojaa kunnioittaen. Tutkimuksen toteuttamisesta vastaa Jyväskylän ammattikorkeakoulun Sport Business School Finland.

Lisätietoja tutkimuksesta:
Jyväskylän ammattikorkeakoulu (Sport Business School Finland)
Aila Ahonen tai Osmo Laitila
etunimi.sukunimi@jamk.fi

8.6.2017Mikael Ratschinskij

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje